اخبار کوتاه
سه شنبه 6 تیر 1391 4:37 PM
تشييع پيكر سردار جانباز شهيد سيداحمد موسوي كربلايي
اهواز ـ پيكر سردار جانباز شهيد سيداحمد موسوي يكشنبه همزمان با ميلاد بزرگ پرچمدار نهضت عاشورا با حضور مردم شهيدپرور اهواز، همرزمان شهيد، جانبازان و شماري از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس تشييع و در مزار بهشتآباد اهواز و در كنار شهداي گلگونكفن انقلاب اسلامي به خاك سپرده شد.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم حجتالاسلام ميراحمد حاجتي بر پيكر پاك اين شهيد والامقام نماز گزارد و سپس پيكر اين شهيد در ميان طنين ياحسين مردم به خاك سپرده شد.اين شهيد والامقام از رزمندگان پرافتخار شهر ملاثاني و از خانواده ايثارگر سادات كربلايي است كه در دوران هشت سال دفاع مقدس با جانفشاني در كنار رزمندگان و دلاورمردان بزرگي چون سردار شهيد سوداگر، سردار علي حميدي اصل و برادرش دكتر سيدحسن موسوي كربلايي در عمليات كربلاي 5 دچار مصدوميت شديد شد و در صف جانبازان و شهيدان زنده انقلاب اسلامي قرار گرفت.
پيش ثبت نام اينترنتي عتبات عاليات از شنبه آغاز ميشود
پيش ثبت نام عتبات عاليات از سوي سازمان حج و زيارت از ساعت 8 صبح (10تير) آغاز ميشود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، متقاضيان تشرف به عتبات عاليات كه مايل به بعثه مقام معظم رهبري، متقاضيان تشرف به عتبات عاليات كه مايل به اعزام از تاريخ 26 مرداد تا 26 آبان هستند، با تكميل فرم مربوطه در سايت(http: atabat//haj.ir) ميتوانند براي خود و همراهانشان پيش ثبت نام كنند.
واريز بخش ديگري از مطالبات بازنشستگان كشوري
سرويس سياسي ـ اجتماعي: مرحله دوم واريز مطالبات بازنشستگان كشوري به ميزان 170هزار تومان به حساب 790هزار بازنشسته كشوري انجام شد.
به گزارش روابط عمومي صندوق بازنشستگي كشوري، ايراندخت عطاريان، مديرعامل صندوق بازنشستگي كشوري با اشاره به پرداخت 250هزار تومان از اين مطالبات به حساب 830هزار نفر از بازنشستگان در ماههاي گذشته، گفت: در سه ماه گذشته 420هزار تومان از مطالبات بازنشستگان به آنها پرداخت شده است.وي با اشاره به اين كه ميزان مطالبات بازنشستگان ناشي از اجراي قانون مديريت خدمات كشوري 1830ميليارد تومان است، گفت: تاكنون بخشي از آن به صورت سهام شركتهاي دولتي در اختيار صندوق بازنشستگي قرار گرفته است و اميدواريم بقيه مطالبات به زودي به صندوق پرداخت شود.
مقابله ارتش با دزدان دريايي به درياي سرخ كشيده شد
معاون عمليات نيروي دريايي ارتش از نجات يك فروند كشتي ايراني از چنگ دزدان توسط ناوگروه رزمي و محافظان اين نيرو در درياي سرخ خبر داد.
دريادار سيدمحمود موسوي گفت: ناوگروه رزمي و محافظان نيروي دريايي ارتش، يك فروند كشتي تجاري ايراني را از چنگ دزدان دريايي نجات داد.وي افزود: دزدان دريايي با چهار فروند قايق تندرو، اين كشتي ايراني را كه در درياي سرخ ادامه مسير ميداد مورد تهاجم قرار دادند كه با واكنش سريع و به موقع تكاوران نيروي دريايي ارتش مواجه و از منطقه متواري شدند.دزدان دريايي سه روز قبل هم در سه مرحله، يك نفتكش ايراني را در حوالي تنگه بابالمندب مورد تهاجم قرار دادند كه تكاوران نيروي دريايي ارتش در هر سه مرحله 15 فروند قايق دزدان درياي را مجبور به فرار كردند.
codex01x
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)