لاريجاني: فرهنگ ايثار و جانبازي موتور محرک فرهنگ کشور است
دوشنبه 5 تیر 1391 5:22 PM
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگ ایثار و جانبازی موتور محرک فرهنگ کشور است، یعنی اگر خصوصیات فرهنگ حماسی در یک فرهنگ نباشد این فرهنگ لخت و سست می شود.
به گزارش خبرنگار ما؛ آقای لاریجانی در مراسم تقدیر از نمایندگان و کارکنان ایثارگر و جانباز مجلس که در محل کمیسیون تلفیق برگزار شد جانبازان را زینت مجلس دانست.
وی با بیان اینکه 62 جانباز و در مجموع 120 ایثارگر در جمع نمایندگان مجلس نهم حضور دارند، افزود: شما نه فقط زینت مجلس بلکه موتور محرک پیشرفت و عدالت در این دهه هستید.
رئیس مجلس شورای اسلامی داشتن روحیه ایثار و شهادت را لازمه فعالیت در جامعه دانست و گفت: با این روحیه می توانیم خیزهای بلند برداریم و در مسیر توسعه و آبادانی حرکت کنیم.
وی افزود: مجلس در اختیار شماست تا همه تجربیات گذشته خود را توأم با استفاده از روحیه ایثار و شهادت بهکار گیرید و از روابط غیرمتعارف بگذرید و روشنایی بیشتری در تقنین و نظارت پیدا کنید.
آقای لاریجانی گفت: فرق مجاهد با دیگران این است که او از همه مواهب هستی می گذرد و دریافت او از نظام هستی با دیگران تفاوت دارد و حضور شما به مجلس قدرت می دهد و هم سرمایهای برای کشور هستید.
وی افزود: گذشت از مادیات و فاصله گرفتن از این وجه زندگی و آراسته بودن به لباس جانبازی، شما را به موتور محرکی برای آینده کشور تبدیل می کند.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه داشتن خلوص در مسیر تقنین و نظارت یک لازمه است، گفت: نخستین کار ما رسیدگی به وضع اقتصادی کشور است؛ همان مسئله ای که امروز دشمنان روی آن تمرکز کرده اند.
وی افزود: طبیعتا سیطره کار نمایندگان بر تمام امور داخلی و خارجی است و قانون می گوید که نمایندگان در همه این امور دخالت کنند، اما اولویت یک اصل مهم است.
لاریجانی گفت: باید توجه کنیم که امروز بر کدام موضوع تمرکز کنیم، حافظ حقوق مردم باشیم و مشکلات مردم را مطرح کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای سخنان خود به برخی فرمایشات امام سجاد (ع) در رساله حقوق اشاره کرد که یکی از آن موارد بیان مطالب با ادبیات صحیح و زبانی آراسته توأم با اخلاق بود.
آقای لاریجانی گفت: وقتی مردم مشکل دارند شما مشکلات آنها را دردمندانه بگویید و هم طبیبانه به دنبال حل آن باشید و فقط این مسائل ادا نشود بلکه با سعی و تلاش و بهکارگیری نظر کارشناسان دولت و مراکز پژوهشی مجلس، با نگاهی طبیبانه این مشکلات حل شود.
وی افزود: باید طوری اظهار نظر کنیم که بین خود و خدای خود احساس نقص نکنیم و با بهکارگیری ادبیاتی فاضلانه و فرهیخته اجازه ندهیم که نزاع های بلاوجه به وجود آید.
آقای لاریجانی به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار نمایندگان مجلس نهم اشاره کرد و گفت: پس از شنیدن این سخنان مسئولیت بیشتری به عهده ما نهاده شده است.
وی افزود: باید مطالب ایشان را در داخل ذهن خود خوب هضم و هم این مطالب را قاعدهمند کنیم و سازوکارهایی برای تحقق آن بیندیشیم.
رئیس مجلس به تشکیل جلسه هیئت رئیسه برای تمرکز و بحث درباره فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: تصمیم گرفتیم کمیته ای در این زمینه مستمرا کار را پیگیری کند البته برخی از مطالب آن قدر وضوح دارد که احتیاج به کاوش های بیشتر ندارد اما باید سریعا اجرا شود.
وی افزود: باید متعهد به نظرهای امام خامنه ای باشیم که قطعا صلاح کشور و مصلحت مجلس و سایر امور در همین طی طریق است.
لاریجانی گفت: امیدوارم در این راه خالص عمل کنیم.
در ابتدای این دیدار علی افراشته معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی درباره اقدامات صورت گرفته برای جانبازان سخنانی بیان کرد.
همچنین غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت از جانبازان مجلس به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و تاثیر روحیه ایثارگری و ازخودگذشتگی پرداخت.
در پایان این جلسه، علی لاریجانی رئیس مجلس و ابوترابیفرد نایب رئیس اول مجلس از نمایندگان جانباز و تعدادی از کارکنان جانباز مجلس با اهدای لوح، تقدیر کردند.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...