0

بانک مقالات بینایی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات بینایی
یک شنبه 4 تیر 1391  4:18 PM

 14 : بينا بهار 1391; 17(3 (پي در پي 68)):308-315.
 
تازه هاي درمان رتينوپاتي ديابتي
 
كامروا كيانا*
 
* دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي
 
 

طبق گزارش سازمان بهداشت جهاني (WHO)، ديابت تا سال 2030، 366 ميليون نفر به ديابت مبتلا خواهند شد و اين افراد در معرض خطر اختلالات بينايي ناشي از آن خواهند بود. مرکز کنترل و پيش گيري از ديابت آمريکا اعلام کرد، اين بيماري علت اصلي موارد جديد نابينايي در بالغين 74-20 سال آمريکايي بوده و تخمين زده مي شود که تعداد مبتلايان به رتينوپاتي ديابتي از سال 2005 تا سال 2050، 3.5 برابر افزايش خواهد داشت و از 5.5 ميليون نفر به 16 ميليون نفر خواهد رسيد.
پيش رفت در درمان رتينوپاتي ديابتي در چهار دهه گذشته چشمگير بوده و تلاش هاي متخصصين سراسر جهان منجر به تعيين دقيق روند بيماري و درمان موثر آن شده است. از جمله اين مطالعات مي توان به تقسيم بندي رتينوپاتي ديابتي Airlie house، مطالعه رتينوپاتي ديابتي (DRS)، مطالعه درمان زود هنگام رتينوپاتي ديابتي (ETDRS) و مطالعه عوارض و کنترل ديابت (DCCT) اشاره کرد. در اين مطالعات، روش هاي نظام مند براي درمان بيماران ديابتي مطرح شده است.
شبکه تحقيقات باليني رتينوپاتي ديابتي (DRCR.net)، روش جديدي براي مطالعات چند مرکزي طراحي کرده که در پيش رفت درمان هاي مربوط به اين بيماري موثر بوده است. DRCR.net داراي حداقل 199 درمانگاه در آمريکا مي باشد. تعدادي از مطالعاتي که روش هاي مختلف درمان ادم ماکولا ديابتي و PDR را مطرح کرده اند، بر اساس يافته هاي اين شبکه تحقيقاتي است که اطلاعات مفيد و موثري را در رابطه با درمان بيماري و طراحي مطالعات آينده فراهم مي کنند. از موارد آن مي توان کاهش خطر اندوفتالميت همراه با تزريق داخل زجاجيه تريامسينولون، اثبات عدم ارتباط مستقيم ضخامت مرکزي شبکيه با حدت بينايي و تعيين مفيد بودن باليني تقسيم بندي موضعي و منتشر ادم ماکولاي ديابتي را نام برد.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها