پاسخ به:معیارازدواج
پنج شنبه 8 تیر 1391 5:19 PM
سلام
هرکسی بر اساس فرهنگ و شخصیتش معیارهایی داره که من فکر میکنم مهمترینش صداقت اخلاق و ایمان هستش.
اما یه سوال داشتن معیار چه تاثیر خوبی رو فرد داره و چقدر می تونه اونو تو زندگیش کمک کنه و اینکه ما چطور میتونیم متوجه بشیم که آیا این معیارها در فرد مورد نظرمون هست یا نه آیا این معیار ها گاهی درست یا نادرست منطقی یا غیر منطقی بعضیاشون از سر زیاده خواهی نیست و آیا فرد رو از این که هیچ کدوم از این معیارها در چیزی که اون میخواد نیست اذیت نمیکنه آیا داشتن یا نداشتن معیار می تونه خیلی مهم باشه
؟
؟
؟
سلام. یک راه حل ساده اینه که افراد متاهل موفق (خوشبخت) چه جوان چه سالخورده را در بین اطرافیانت زیر نظر بگیری و از طرفی افرادی که در این زمینه شکست خورند را ، تا نقاط ضعف و قوتشان را بیابی. البته شخصیت آدمها، شغلشون،انتظاراتشون ... با هم متفاوت است اما به نتایج خوبی می رسی.
من مشکلم اینکه این معیارها روح و روانمون رو نابود میکنه اگه در طرف مقابلمون وجد نداشته باشه
ما تا با کسی زندگی نکنیم یا رابطه ی خیلی نزدیک نداشته باشیم نمیتونیم طرفمون رو بشناسیم . پس چطور میتونیم شناخت کافی راجع به کسی که میخوایم اون رو به عنوان همسر آینده انتخاب کنیم بدست بیاریم.
آیا همین معیارها باعث نشده که دختر و پسرها هر چند اشتباه اما برای شناخت از یکدیگربه دوستی با هم رو بیارن هرچند که در این رابطه ها طرفین خصوصیات وجودی خودشون رو آشکار نمیکنن و هرکس خودش رو خوب جلوه میده