نقل قول architect0811
لطفافقط آقایون جواب بدن
سلام دوستان .....سوال من ازشمااینکه ازنظر یه مرد(که شماباشی)یه همسر خوب ویه همراه وشریک زندگیه خوب باید چه خصوصیاتی داشته باشه ؟؟؟؟.....خواهشا دقیق و کامل بگین.....ازتون جلو جلو خیلی خیلی ممنونم
سلام
با توجه به اینکه قول داده بودم و کاربر گرامی architect0811 هم ازم خواسته بودند که بیام در این تاپیک شرکت کنند آمدم.
و اما در مورد بحث...... والا من خودم حساسیت های زیادی دارم روی این مسئله و شاید درست معیارهای اصلی رو از غیراصلی نتونستم جدا کنم!
اما به طور خلاصه چندموردی که به نظرم مهم تر میاد خدمتتون عرض میکنم : به اعتقاد من همسران باید بدانند که فقط و فقط برای همند! یعنی وقف هم، یعنی یکی برای دیگری! اصلاً من و تو نباید وجود داشته باشه! اگر این موضوع را با صمیم قلب بپذیرند دیگر زندگی آرامش بخش خواهد بود و مشکلی بوجود نمیاد!
منطق باید حرف اول رو در تصمیم گیری ها بزنه! یعنی شریکی که منطق نداشته باشه اصلاً بدرد نمیخوره!
درک درست از شرایط و موارد طرف مقابل یه معیار بسیار مهم به حساب میاد! اینکه در هر مسئله ای قبل از اینکه هوای نفس غلبه کنه و بر اساس خودخواهی و خودبینی عملی انجام بشه ، ابتدا سعی بر این داشته باشه که طرف را درک کنه و بر اساس اون عمل خود را به درستی انجام بده!
فعلاً همین ها! نمیدونم که اصلاً حرف هایی که زدم اون چیزهایی که بدرد بحث بخوره بود یا نه! شاید جسته گریخته بوده باشه که معذرت میخوام.