دختری که 4 ماه میخوابد
یک شنبه 28 خرداد 1391 11:57 PM
نام این عارضه نادر در جهان پزشکی، «کلین لوین سیندروم» نام دارد که اکنون نمونه آن در بدن استیسی پیدا شده و به همین خاطر او باید دائما تحت مراقبت والدین و پزشکان باشد.
باشگاه خبرنگاران، استیسی دختر 15 ساله ساکن لندن انگلستان است که با یک مشکل خاص و ویژه در زندگی خود مواجه شده، این مشکل ویژه در خوابیدن این نوجوان ریشه دارد. به گفته محققان و پزشکانی که بر روی خواب این دختر تحقیق کرده اند، وی یکی از 100 مورد کشف شده در جهان است که از یک عارضه ژنتیکی نادر رنج می برد و ممکن است سلامتی و حتی جان خود را به خاطر این مشکل در خطر جدی ببیند. نام این عارضه نادر در جهان پزشکی، «کلین لوین سیندروم» نام دارد که اکنون نمونه آن در بدن استیسی پیدا شده و به همین خاطر او باید دائما تحت مراقبت والدین و پزشکان باشد. این دختر نوجوان اهل لندن اکنون در طول یک سال چندین ماه در حالت خواب قرار دارد و برای 3 یا 4 ماه کاملا بیدار است و نمی توان درمانی برای این مشکل پیدا کرد. والدین این دختر به علت این مشکل، اکنون در وضعیت نامناسب روحی به سر می برند و مهمترین غصه آنها، حالت نزدیک به مرگ دختر 15 ساله آنها در حدود نیمی از سال است.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه