0

صرفاً جهت خنده!!

omegaa
omegaa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1738

صرفاً جهت خنده!!
یک شنبه 21 خرداد 1391  2:28 PM

کشیشی که همسرش را با خدا اشتباه گرفته بود
رضا صفا کارشناس مسیحی شبکه نجات مدعی شد که خداوند با او درباره دست پخت همسرش صحبت کرده است.

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، رضا صفا کارشناس مسیحی شبکه نجات، یکی دیگر از سری گفتگوهای خود با خداوند را تعریف کرد.

این کشیش مسیحی علت صحبت خداوند با او را دست پخت بد همسرش عنوان کرد و گفت: «یادم می آید روزی از سرکار به خانه برگشتم و خیلی گرسنه بودم. دیدم همسرم غذایی درست کرده که بوی گند می دهد و من نمی توانم بخورم. به او گفتم که من این غذا را دوست ندارم و غذایی را که از قبل مانده بر این ترجیح می دهم.»

وی ادامه داد: «فردای آن روز در محل کارم بودم که ناگهان دیدم که روح خداوند شروع به صحبت با من کرد: «تو غذایی را که مانده بود خوردی، چرا حاضر نشدی غذایی را که خانمت با عشق برای تو درست کرده بود بخوری؟» من به این سخنان توجه نکردم و خداوند سه مرتبه این سخنان را تکرار کرد. من همانجا زانو زدم و گفتم خداوندا مرا ببخش...»

گفتنی است که احتمال دارد همسر این کشیش به محل کار وی تماس تلفنی داشته و خود را خدا معرفی کرده و از اینکه غذای همسرش را نخورده وی را مورد سرزنش قرار داده است.

پیش از این نیز این کشیش مسیحی به دفعات متعدد مدعی شده بود که خداوند با او سخن می گوید وهیچ بعید نیست در آینده ای نزدیک، او مدعی شود که توانسته است رکورد حضرت موسی کلیم الله را در این زمینه بشکند!

گوشی های ایرانی جی ال ایکس را با تخفیف بخرید

در صورت تمایل پیام بدید

تشکرات از این پست
nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها