/تصويري/پراندلي:اسامي بازيکنان در برابر انگليس را يک ساعت قبل از شروع بازي اعلام مي کنم
یک شنبه 4 تیر 1391 8:16 AM
سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا در آستانه دیدار تیمش در برابر تیم انگلیس در دور یک چهارم نهایی رقابتهای فوتبال یورو دو هزار و دوازده گفت:اسامی نهایی بازیکنان را برای حضور در این دیدار یک ساعت مانده به آغاز بازی اعلام می کنم.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر،چزاره پراندلی در کنفرانسی خبری در شهر کیف گفت: از تمامی بازیکنان تیم از جمله ماریو(بالوتلی)انتظار دارم که آماده حضور در این دیدار باشند.
وی افزود:هیچکدام از بازیکنان درباره حضور خود در این دیدار اطلاع ندارند و من به تمامی آنها می گویم که با تمام قدرت آماده حضور در این دیدار باشند.
پراندلی درباره تیم ملی فوتبال انگلیس گفت:ما برای این دیدار آماده ایم و تیم انگلیس و روش بازی این تیم را بارها مورد بررسی و مطالعه قرار داده ایم. آنها یکی از بهترین تیم های حاضر در این رقابت ها محسوب می شوند.
وی افزود:متوسط فاصله بین خطوط حمله و دفاع تیم ملی فوتبال انگلیس سی و هشت تا سی و نه متر است و ما می توانیم از این موقعیت استفاده کنیم و نظم تیمی آنها را بر هم بزنیم و من مطمئنم که اگر بازیکنان ما نظم تیمی خود را حفظ کنند و بازی همیشگی خود را به نمایش بگذارند آنگاه می توانیم در این دیدار به برتری برسیم.
بالوتلی بازیکن تیم ملی فوتبال ایتالیا هم در این کنفرانس خبری گفت:امیدوارم این دیدار یکی از بهترین دیدارهای این رقابت ها شود و امیدوارم که همگان از آن لذت ببرند. بازیکنان تیم ملی فوتبال انگلیس با نحوه بازی من آشنایی دارند و من هم آنها را می شناسم و امیدوارم که تیم ما در این دیدار برنده شود.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...