پاسخ به:بحث و تبادل نظر و بیان عقاید و تحلیل ها و اخبار مرحله ی یک هشتم پایانی یورو 2012
پنج شنبه 1 تیر 1391 7:50 AM
دروازهبان تيم ملي فرانسه از اينکه با شکست برابر سوئد در دور بعد با اسپانيا ديدار خواهند کرد به شدت ناراحت است. |
![]() |
|
تيم ملي فرانسه در آخرين ديدار دور گروهي خود برابر سوئد با نتيجه 2 بر صفر شکست خورد تا با دوم شدن در گروه خود مجبور شود در مرحله حذفي با تيم ملي اسپانيا ديدار کند.
هوگو لوريس در اين زمينه گفت: برابر اسپانيا بايد قدرت و تکنيک خودمان را نشان دهيم . آنها در حال حاضر بهترين تيم در جهان هستند. شانس اين را داشتيم که با گرفتن امتياز از ديدار سوئد از روبهرو شدن با آنها جلوگيري کنيم ولي نتوانستيم. از اينکه با تيمي مانند اسپانيا در يک چهارم نهايي روبهرو خواهيم شد ناراحت هستم. البته به نظر من کلاس يک تيم با رتبهاي که در گروه بدست آورده نشان داده نميشود. فرانسه ديدارهاي گروهي خود را تنها با 4 امتياز به پايان رساند. لورن بلان سرمربي خروسها نيز معتقد است پس از نمايش ضعيف برابر سوئد، فرانسه در ديدارهاي بعدي بايد خودش را نشان دهد. وي در اين مورد نيز گفت: هدف ما صعود از گروه بود ولي جدال با سوئد نتوانستيم آن طور که ميخواهيم ظاهر شويم. آنها در جريان بازي لحظههاي سختي را براي ما رقم زدند زيرا از بازيکن فوقالعادهاي مانند زلاتان ايبراهيموويچ در ترکيب خود سود ميبردند. |
««اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیراعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه»»