0

عکسهای تاریخی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:عکسهای تاریخی
دوشنبه 13 بهمن 1393  3:51 PM

 

موزه جهاد افغانستان و روايت هجوم ارتش سرخ

 

از هجوم ارتش سرخ شوروی سابق به افغانستان سی و سه سال می‎گذرد. هجومی که منجر به یکی از بزرگترین جنگ ها در منطقه شد و مرگ و مهاجرت میلیون‎ها افغان را به دنبال داشت. اما حالا نسلی که در سالهای جنگ افغان شوروی متولد و بزرگ شده اند و این جنگ تاثیر عمیقی بر زندگی آنها گذاشته است، می‎خواهند بدانند واقعا در سالهای جنگ چه اتفاق افتاد و چگونه؟ هرچند هنوز هم سایه جنگ و مرگ بر سر این کشور سنگینی می کند.

موزه جهاد افغانستان بازگو کننده ی یکی اسفناک ترین جنگ هایی است که بر این ملت تحمیل شده و به خودی خود گویای ضایعاتی است که جنگ بر فرهنگ و روان و حتی هنرِ این ملت بر جای گذاشته است. این موزه آثار و يادگارهايی از دوران مقاومت مردم افغانستان در برابر ارتش سرخ شوروی سابق را نشان می دهد و در آن عکسهایی از کشته شدگان جنگ به نمايش گذاشته شده است.

بقول شیخ عبدالله دستیار موزه، که در زمان جنگ شوروی با افغانستان از جاسوسان ارتش سرخ بود و توسط نیروهای مقاومت دستگیر شد و سپس به قوای آنها پیوست، در این موزه فرصت قضاوت برای نسل‎های آینده فراهم شده است.





alt


alt





alt


alt





alt


alt





alt


alt





alt





alt


 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها