0

اخبار قرآنی (1391/03/17)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/17)
چهارشنبه 17 خرداد 1391  5:23 PM

چهارشنبه 17 خرداد 1391 09:45:45             شماره‌ خبر :1023891
محمود عابدينی تأكيد كرد:
كمبود زمان برای فعاليت‌های قرآنی آسيب‌ جدی در مدارس

گروه سياسی و اجتماعی: معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان فردوس كمبود زمان برای انجام برنامه‌ها و فعاليت‌های قرآنی در مدارس را يكی از آسيب‌های مدارس ذكر كرد و گفت: قرآن بايد در مدارس نهادينه شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمود عابدينی، معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان فردوسروز گذشته، 16 خردادماه در جمع معاونان پرورشی و تربيت بدنی شهرستان‌ها، كمبود زمان و نيرو را از آسيب‌های مدارس در زمينه فعاليت‌های قرآنی دانست و ادامه داد: در برخی از مدارس به‌دليل كمبود نيرو از نيروهای غير متخصص در زمينه فعاليت‌های قرآنی استفاده می‌كنند كه اين امر يك آسيب جدی است.

 

معاون پرورشی آموزش و پرورش فردوس حضور روحانيون در مدارس را بسيار مؤثر دانست و تأكيد كرد: اين حضور بايد به‌صورت متوالی ادامه يابد.

عابدينی حضور مشاوران مذهبی در مدارس دخترانه را مطلوب ارزيابی كرد و گفت: اين موضوع در مدارس پسرانه نيز بايد مورد تأكيد قرار گيرد.

همچنين رمضان زحمتكش، معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان بيرجند نيز بر جدی گرفتن نماز اول وقت و پخش مستقيم اذان در مدارس تأكيد كرد و با اشاره به برخی ناهماهنگی‌ها برای حضور روحانيون در مدارس گفت: اگر حضور روحانيون در ايام محرم در مدارس برنامه‌ريزی شود بازدهی بهتری خواهد داشت.

زحمتكش با اشاره به اين‌كه سال گذشته حدود 35 روحانی در مدارس دخترانه استان حضور داشته‌اند، خاطرنشان كرد: اين موضوع در مدارس پسرانه نيز بايد بيشتر مورد تأكيد قرار گيرد.

همچنين حميدرضا وردی، مديركل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نيز، بحث مدارس قرآنی، سيستم 6-3-3 كردن مدارس، ثبت‌نام دانش‌آموزان را مهم‌ترين موضوعات آموزش و پرورش دانست و تصريح كرد: اين موضوعات بايد مورد تأكيد مديران مدارس قرار گيرد.

وی به بحث ثبت‌ نام دانش‌آموزان سال تحصيلی جديد در مدارس اشاره كرد و افزود: تا پايان تيرماه تمام ثبت نام‌ها بايد در مدارس انجام شده باشد.

همچنين محمدباقر سورگی، معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی نيز با اشاره به برگزاری آزمون استعداد و سلامت روانی دانش‌آموزان اول متوسطه مدارس استان گفت: نتيجه اين آزمون در هدايت تحصيلی دانش‌آموزان مؤثر خواهد بود.

وی برگزاری آزمون‌های نوين مشاوره‌‌ای، شركت در همايش پياده‌روی خانوادگی، برگزاری نمايشگاه استانی معرفی مشاغل و برگزاری كارگروه هفته بهداشت و روان را از مهم‌ترين برنامه‌های اين نهاد در سال گذشته دانست.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها