0

اخبار جام ملت های اروپا

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

آلميدا: پرتغال شانس قهرماني دارد
شنبه 20 خرداد 1391  8:57 AM

آلميدا: پرتغال شانس قهرماني دارد

مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال تاکيد کرد که تيم کشورش از شانس زيادي براي کسب موفقيت در رقابت‌هاي يورو 2012 برخوردار است.

پرتغال در گروه B با تيم‌هاي آلمان، هلند و دانمارک هم گروه شده و به قرعه بسيار سختي خورده است. با اين حال هوگو آلميدا مهاجم تيم ملي پرتغال اعلام کرد که اين تيم مي‌تواند قهرمان اروپا شود.

آلميدا که با سايت گل گفت و گو مي‌کرد، اظهار کرد: اين اميدواري را دارم که پرتغال بتواند جام قهرماني را کسب کند. همگي تلاش بسيار زيادي مي کنيم تا بتوانيم به اين موفقيت برسيم.

مهاجم باشگاه بشيکتاش ترکيه با اشاره به نايب قهرماني پرتغال در رقابت‌هاي يورو 2004 گفت: پيش از اين، يک بار تا نزديکي کسب جام رفتيم و اميدوارم که امسال، سال ما باشد. اين يک تورنمنت کوتاه مدت است و هر تيمي که در همين لحظه بهتر باشد مي‌تواند قهرمان شود. البته اين بدان معنا نيست که حتما بهترين تيم‌ها راهي فينال خواهند شد.

وي گفت: در هر تورنمنتي شاهد شگفتي خواهيم بود و پيش‌بيني کار بسيار سختي است. معمولا رقابت‌هاي يورو سخت‌ترين رقابت‌هاي جهان هستند و حتي از جام جهاني هم دشوارترند.

آلميدا گفت: ما بازيکنان با کيفيتي در اختيار داريم که در بهترين باشگاه‌هاي جهان توپ مي‌زنند. بايد بتوانيم شخصيت تيم ملي پرتغال را نشان دهيم و در اين تورنمنت به بهترين نتايج ممکن برسيم. فکر مي‌کنم که امسال تيم ما به بلوغ بيشتري رسيده و بازيکنان مسئوليت پذيري بيشتري دارند.

اين مهاجم 28 ساله گفت: به اعتقاد من رونالدو بهترين بازيکن جهان است و طبيعي است که توجهات زيادي را به خود جلب مي‌کند، با اين حال فوتبال يک ورزش تيمي است و نمي‌توان در آن به صورت انفرادي به موفقيت رسيد. رونالدو نياز دارد که تيم خوبي از او حمايت کند تا بتواند عملکرد خوبي را داشته باشد. فکر مي‌کنم که ما اين تيم خوب را در اختيار داريم که اين موضوع به او و ساير بازيکنان کمک مي‌کند تا در طول رقابت‌ها بدرخشند.

پرتغال در نخستين ديدار خود در رقابت‌هاي يورو 2012 روز شنبه به مصاف آلمان خواهد رفت. آلميدا در باره اين ديدار گفت: آلمان تيم خيلي خوبي است که بازيکنان بزرگي در اختيار دارد ما در گروه بسيار دشواري قرار گرفته‌ايم و همه تيم‌هاي اين گروه مي‌توانند به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود کنند. با اين حال ما بايد به فکر بازي خودمان باشيم و اميدوارم که بتوانيم روز شنبه نتيجه‌ خوبي بگيريم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها