0

اخبار جام ملت های اروپا

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

دوست‌ ندارم قبل از فينال با آلمان بازي‌ کنيم
شنبه 20 خرداد 1391  8:28 AM

راموس:

دوست‌ ندارم قبل از فينال با آلمان بازي‌ کنيم

مدافع تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: من، اوزيل، خديرا و رونالدو باهم شرط گذاشتيم اگر هر کدام از ما که تيمش قهرمان شد، ديگران را به مدت چند شب مهمان کند.

سرخيو راموس مدافع ملي پوش رئال مادريد معتقد است بايد به فوتبال آلمان احترام زيادي گذاشت؛ او آلمان را جدي ترين رقيب اسپانيا براي دفاع از عنوان قهرماني خود قلمداد مي کند.

سرخيو راموس در اين خصوص گفت: آلماني ها بازيکنان خوبي دارند و بازي با اين تيم بسيار مخاطره آميز خواهد بود. فوتبال آلمان هميشه شايسته بوده و داراي احترام زيادي مي باشد. اصلا دوست ندارم تا بازي فينال، با آلماني ها برخورد کنيم. اوزيل و سامي(خديرا) نيز قبل از مسابقات و وقتي که باهم گفتگو مي کرديم نيز همين عقيده را داشتند. آلمان و اسپانيا مدعي اصلي جام خواهند بود.

مدافع جوان رئال مادريد در خاتمه ادامه داد: من، اوزيل، سامي (خديرا) و کريس (رونالدو) دوستان بسيار صميمي اي هستيم و هميشه وقتي که با هم جمع مي شديم، راجع به قهرمان بازيها صحبت مي کرديم و آخر سر هم باهم دعوايمان مي شد. ما با هم شرط گذاشتيم اگر هر کدام از ما که تيمش قهرمان شد، ديگران را به مدت چند شب مهمان کند که فکر مي کنم من اين شرط را خواهم برد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها