0

اخبار جام ملت های اروپا

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

پاسخ به:اخبار جام ملت های اروپا
شنبه 20 خرداد 1391  8:23 AM

جر و بحث مربيان لهستان و يونان با خبرنگاران

سرمربيان دو تيم بازي افتتاحيه در کنفرانس مطبوعاتي شان با خبرنگاران اختلاف پيدا کردند.

فرخ حسابي ؛ ورزشگاه ملي ورشو: مربيان تيم هاي لهستان و يونان حسابي در کنفرانس مطبوعاتي بعد از افتتاحيه توسط خبرنگاران سئوال پيچ شدند و چيزي نمانده بود کارشان به جاهاي باريک بکشد.

خبرآنلاين:فرانسيس اسمودا سرمربي لهستان : تو تا حالا مربي بودي؟

«تبريک مي گويم به همه بازيکنانم، آنها نمايش شجاعانه اي داشتند. البته ما نتوانستيم برنده شويم اما 1-1 به معني پايان بازيها نيست. ما هنوز دو بازي ديگر هم داريم ديگر نبايد روي اين بازي تمرکز کنيم و از الان بايد به فکر بازي بعدي باشيم.» وقتي يکي از خبرنگاران از اسمودا پرسيد چرا اينقدر دير تعويض کرديد اسمودا با نگاهي معني دار گفت: «تو تا حالا سرمربي بودي؟ مربي چطور؟» و زماني که پاسخ منفي خبرنگار را شنيد گفت:« پس جوابت را گرفتي سئوال را بعدي بپرس». خبرنگار مورد نظر گفت درست است که من مربي نبودم اما سالهاست کار خبرنگاري مي کنم کاملا مشخص است وقتي تيمي 40 دقيقه خوب بازي مي کند و ناگهان در نيمه دوم قافيه را مي بازد مشکل دارد و نياز به تعويض اما شما دير تعويض کرديد.» اسمودا اين بار گفت: «ما خيلي خوب بازي کرديم اما فشار بازي زياد بود... تيم ما مثل يونان باتجربه نبودتجربه آنها در جام جهاني و ملتهاي اروپا زياد بازي کردند بنابراين فشار زياد رواني باعث شد که حرکات ما تحت تاثير قرار بگيرد. نيمه دوم کمي بد شروع کرديم و زماني که من خواستم تعويض کنم دروازه بان ما اخراج شد و من مجبور شدم تصميمات ديگري بگيرم.» اسمودا همچنين گفت:« ما در تمريناتمان روي مهار پنالتي تمرين زيادي کرديم و از اينکه تايتون اين توپ را گرفت متعجب نشدم.»

فرناندو سانتوس مربي يونان: مي توانستيم برنده باشيم

«مسلما ما مي تونستيم برنده بازي باشيم، البته از اين نتيجه راضيم. در 20 دقيقه اول خيلي خوب نبوديم ما استرس داشتيم و مي دانستيم لهستان فشار زيادي به ما وارد مي کند اما براي مهار اين فشا برنامه داشتيم. ما مي دانستيم که لهستان تيمي است که حمله هاي خيلي سريعي دارد و بعد از 20 دقيقه اول بازي را کنترل کرديم و بازي را در دست گرفتيم و وارد زمين لهستان شديم تا اينکه بازيکن ما اخراج شد، کارت زرد دوم سوکراتيس کار ما را سخت تر کرد. اما باز هم ما فشار حريف را مهار کرديم . من کاملا به تصميم داور احترام مي گذارم اما واقعا اين تصميم کار ما را سخت کرد اما ما توانستيم در نيمه دوم به بازي برگرديم و ما توانستيم به گل برسيم و يک پنالتي هم از دست داديم که البته اين بخشي از بازي است. اما هر دوتيم نهايت تلاش خود را کردند. بايد به بازيکنانم تبريک بگويم به ويژه بابت نيمه دوم.» سانتوس هم در مقابل سئوال خبرنگاري که گفت کاراگونيس قبلا چند بار شما پنالتي زده بود؟، گفت: «فقط يک بار زده بود اما او بازيکن بزرگي است و معمولا هم پنالتي هايش گل مي شود. اگر مطمئن نبود که مي تواند گل بزند هرگز پشت توپ نمي ايستاد، سئوال بعدي...» وقتي خبرنگار گفت که او در بازي باشگاهي هم پنالتي حساسي را از دست داده بود سانتوس دوباره گفت: او بازيکن بزرگي است و فوتبال هم همين است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها