0

اخبار قرآنی (1391/03/15)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/15)
دوشنبه 15 خرداد 1391  9:20 PM

دوشنبه 15 خرداد 1391 05:02:29             شماره‌ خبر :1022781
هركس در مسير امام‌خمينی(ره) نباشد ضرر می‌كند

گروه سياسی و اجتماعی: نماينده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: در طول انقلاب هرجا در مسير امام(ره) حركت كرديم به موفقيت دست يافته و هرجا از اين مسير فاصله گرفته و تخطی كرديم دچار خسران شده‌ايم.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، ابوالقاسم جراره عصر يكشنبه در مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمينی(ره) در شهرستان قشم افزود: تخطی و فاصله گرفتن از خط امام خمينی (ره) و مقام عظمای ولايت به ضرر انقلاب و به نفع دشمنان نظام است.

نماينده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و بندرخمير در مجلس شورای اسلامی كسب موفقيت‌های بزرگ ايران اسلامی را مرهون پيمودن راه امام(ره) و تبعيت از مقام معظم‌رهبری دانست.

جراره اضافه كرد: دانش هسته‌ای، موفقيت در علوم پزشكی، هوا – فضا، نظامی، صنعتی و نيز موفقيت‌های بزرگ در عرصه‌های سياسی جز با همدلی و وحدت و ادامه دادن راه امام(ره) و رهبر فرزانه انقلاب محقق نشده است.

نماينده مردم قشم درمجلس شورای اسلامی، امام امت(ره) را عارفی به تمام‌معنا و مرجع تقليد عاليقدر دانست كه با عقلانيت بی‌نظير خود شرايط ويژه‌ای برای تدوين قانون‌اساسی و مردم سالاری دينی با هدف موفقيت ايران اسلامی در عرصه‌های مختلف فراهم كرد.

وی، استكبارستيزی، توجه به مستضعفان، عدالت‌محوری و خدمت بی‌منت به مردم را از خصائل مهم امام عنوان كرد و موج بيداری‌اسلامی در كشورهای منطقه و آفريقايی را نيز ادامه راه موفق آن حضرت دانست.

  
 
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها