0

سایت های جواب سوال بلی یا خیر؟

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:سایت های جواب سوال بلی یا خیر؟
جمعه 12 خرداد 1391  11:41 AM

نقل قول bivafa 

سلام مجدد به مدیرتالار محترم

تشکر دوبارهای دارم بابت پاسخگویی با حوصله و کامل به پست بنده.

اگه به هدف باشه که من هدفم بالاتر از حتی راسخونه....یعنی حتی نمیتونم بگم صرفاً بخاطر راسخون دارم در اینجا کار میکنم...

شما هم از این بابت خیالت راحت دینی گردنتون نیست

حالا چون من دوست دارم با همه ی همکاران مدیر تالار عزیز اشنا بشم یه لطفی کن اینجا یواشکی دوباره جواب بده و بعد که من دیدم اگر خواستید پاکش کنید! ممنون!

اینکه گاهی مجبور میشیم به علت مشکلات فنی مثلاً پستی رو دوباره تایپ کنیم خیلی زور داره واقعاً

در مورد انتقادم : باز هم یه پیشنهاد عطف به انتقاد قبلی دارم.....شما مثلاً یکماه به طور آزمایشی طرحی که گفتم را اجرا کن و نتیجه ی آن را بررسی کن ببین چطور میشه(به این صورت که مثلاً هر روز یا هر 2-3 روز فقط دو سه عدد تاپیک ویژه وجود داشته باشه و سپس به طور متوالی تاپیک های جدید را ویژه کن و قبلی ها را عادی)

اگر به راضی بودن یا نبودن سایت برگزار کننده هست، به نظرت آیا راسخون راضیه از این کار اونها؟

موافقی که از روابط عمومی بخواهیم موضع رسمی راسخون در این قبال را اعلام کند؟ تا بدین وسیله حجت بر همگان تمام شود!

در پناه خدا پیروز باشید

سلام و خدا قوت.

از قسمت اول سوال درگذریم.

در مورد انتقاد:

اگر دقت داشته باشید، دیروز بسیاری از مطالب را عادی کردم. باید این نکته را در نظر بگیرم که برخی از کاربران تالار گفتگو هفته ایی یکبار و گاهی 2 هفته ایی یکبار به این قسمت مراجعه می کنند.  سعی می کنم نهایتا بعد از دو هفته به عادی بر گردونم.

ویژه شدن مطالب، تشویقی برای کاربران است که به فعالیت هاشون اجر نهاده شده است. از همین روش، برخی از کاربران عزیز راسخونی را برای مدت طولانی تری تشویق به فعالیت کرده ام.

در رابطه با سوال:

راسخون قبلا مواضعش را مطرح کرده است. سایتهایی امثال راسخون، که هدف تشویق کاربران به مسائل دینی، فرهنگی ... دارند، مسلما از این امر رضایت ندارند. اما سایتها یا وبلاگهایی وجود دارد که جهت تبلیغ مسابقه ایی طرح می کنند و ممنکن است جایزه ایی هم در کار نباشد، به کپی کردن جوابها اهمیت نمی دهند. 

موفق و سربلند باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها