پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/10)
چهارشنبه 10 خرداد 1391 7:26 PM
| چهارشنبه 10 خرداد 1391 07:46:54 شماره خبر :1020141 | ||
| مسابقه پيامكی «امام خمينی(ره) از منظر من» در اصفهان برگزار میشود | ||
|
گروه سياسی و اجتماعی: مسابقه پيامكی «امام خمينی(ره) از منظر من» همزمان با سالروز عروج ملكوتی رهبر كبير انقلاب اسلامی، بههمت خانه انقلاب اسلامی و ولايت اصفهان وابسته به شهرداری اصفهان برگزار میشود. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) نمايندگی سازمان فرهنگی ـ تفريحی شهرداری اصفهان شعبه اصفهان، بههمت خانه انقلاب اسلامی و ولايت اصفهان وابسته به شهرداری اصفهان همزمان با سالروز عروج ملكوتی رهبر كبير انصلاب اسلامی، مسابقه پيامكی «امام خمينی(ره) از منظر من» برگزار میشود.
اين مسابقه موضوعات ارسال جملات كوتاه ادبی، تصاوير و نماهنگهای مرتبط با زندگينامه و شخصيت امام راحل را در بر میگيرد و هدف از برگزاری آن ارتقای هويت انقلابی جوانان، احيا، بهبود و تقويت ارزشهای فرهنگی ـ اجتماعی، ترويج و احيای ارزشهای فرهنگی با تكيه بر فرهنگ و سيره مكتب تابناك اهل بيت(ع) عنوان شده است. يادآور میشود، كمك هزينه سفرهای زيارتی و جوايز ارزنده ديگر بهعنوان جواير اين مسابقه در نظر گرفته شده است. علاقهمندان به شركت در اين مسابقه میتوانند آثار و جملات خود را از طريق شماره سامانه پيامك ۳۰۰۰۷۳۹۶۹ و نشانی پست الكترونيك emam@khanehvelayat.com به دبيرخانه اين مسابقه ارسال كنند. |
||