0

اخبار قرآنی (1391/03/09)

 
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1389 
تعداد پست ها : 1342
محل سکونت : خوزستان

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/09)
سه شنبه 9 خرداد 1391  3:14 PM

3 طرح ويژه قرآنی در فارس اجرا می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی:‌ مدير مركز فعاليت‌های قرآن و نهج‌البلاغه اوقاف فارس از اجرای 3 طرح ويژه قرآنی در سال جاری در سطح استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس، مصطفی زائری، مدير روابط عمومی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه فارس، سه‌شنبه، 9 خردادماه، در نشست خبری با خبرنگاران از اجرای سه طرح ويژه قرآنی توسط اين اداره خبر داد و گفت: اولين طرح، طرح «آموزش نغمه‌های قرآنی و آسمانی» است، با توجه به اين‌كه در سومين حرم اهل‌ بيت(ع) استعدادهای خوبی در زمينه صوت‌های زيبا وجود دارد اما از نظر تعداد گروه‌های تواشيح برای پشتيبانی از فعاليت‌های قرآنی با كمبود مواجه هستيم.

وی افزود: با وجود اينكه در شهر شيراز كه سومين حرم اهل ‌بيت(ع) است و در آن بيش از 180 بقعه متبركه و در سطح استان قريب به 700 امامزاده وجود دارد، شايد 5 الی 6 گروه تواشيح وجود داشته باشد كه چنين چيزی در شأن سومين حرم اهل‌ بيت(ع) نيست.

مشاور قرآنی مديركل اوقاف و امور خيريه فارس ادامه داد: جهت تربيت گروه‌های تواشيح در استان اين طرح اجرا می‌شود كه در آن از اساتيد برجسته ملی و بين‌المللی استفاده می‌شود.

وی تصريح كرد: در نظر داريم با اجرای اين طرح حداقل 30 گروه تواشيح در سطح شهر شيراز راه‌اندازی كنيم كه فراخوان آن به‌صورت همگانی ويژه آقایان اعلام می‌شود.

زائری با بيان اينكه حتی اگر مسجدی هم بخواهد يك گروه تواشيح داشته باشد، اداره اوقاف فارس از آن حمايت می‌کند، اظهار كرد: شرط سنی شركت در اين طرح از 11 الی 40 سال است كه پس از آن به ترتيب رده سنی تفكيك انجام می‌گيرد.

مدير مركز فعاليت‌های قرآن و نهج‌البلاغه اوقاف فارس خاطرنشان كرد: با اجرای اين طرح، سه هدف را دنبال می‌كنيم؛ پشتيبانی برنامه‌های فرهنگی قرآنی در سطح استان و شيراز، ارتقای آموزش‌ها در سطح گروه تواشيح به سطح‌ ملی و همدلی و بالا بردن توانايی بخش قرآنی جامعه.

وی با بيان اينكه اين طرح ويژه شهر شيراز است، اضافه كرد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌ نام در اين طرح می‌توانند از 16 خردادماه الی 5 تيرماه با شماره 2289396-0711 تماس بگیرند.

مشاور قرآنی مديركل اوقاف و امور خيريه فارس بيان كرد: طرح ديگری كه در دست داريم، طرح «ساماندهی و تشكيل هيئت‌های قرآنی» در شيراز است. اكنون خيلی از جلسات هفتگی قرآن در خانه‌ها، مساجد،‌ مجتمع‌های فرهنگی اجرا می‌شود اما تلاش ما بر اين است كه اينگونه جلسات را ساماندهی و برای آن‌ها برنامه‌ريزی انجام دهيم و برای اساتيد آن‌ها دوره آموزشی ويژه و شناسنامه و غيره صادر كنيم.

زائری با بيان اينكه ظرفيت اجرای اين طرح بی‌نهايت است،‌ گفت: حتی اگر يك هزار هيئت قرآنی در شيراز تشكيل شود باز هم آماده همكاری با آن‌ها هستيم و در اينگونه كارها بايد از ظرفيت مردم برای استفاده از كارهای قرآنی استفاده كرد.

مدير مركز فعاليت‌های قرآن و نهج‌البلاغه اوقاف فارس خاطرنشان كرد: علاقه‌مندان جهت شركت در اين طرح می‌توانند به مركز فعاليت‌های قرآنی و نهج‌البلاغه اوقاف واقع در بلوار چهل مقام و يا به پایگاه اینترنتی اوقاف فارس مراجعه كنند.

قائم مقام مؤسسه موقوفه مكتب‌القرآن ثارالله در شيراز اظهار كرد: طرح سوم مربوط به مؤسسه موقوفه مكتب‌القرآن است كه بيش از 300 شعبه در كشور دارد و در شهر شيراز و حومه بيش از 70 شعبه دائر كرده است.

زائری ادامه داد: در طرح «آموزش قرآن به روش مكتب‌خانه»، آموزش سنتی كه در شهر شيراز كمرنگ شده، احيا می‌شود. اين طرح با هدف آموزش قرآن به روش مكتب‌خانه‌ای اجرا می‌شود، مؤسسه مکتب‌القرآن که متولی این طرح است در سال 71 در لامرد شروع به كار كرد و همان سال ثبت شد و در طی اين 20 سال شايد بالای 100 هزار نفر در استان‌های جنوب كشور را آموزش قرآن داده‌ است.

قائم مقام مؤسسه موقوفه مكتب‌القرآن ثارالله در شيراز گفت: در اين طرح قرآ‌ن‌آموزان روخوانی،‌ رونخوانی و ترتيل قرآن را با روش آموزشی مكتب‌خانه فرا می‌گيرند و در طی 3 ماه می‌توانند كل قرآن را به‌صورت صحيح بخوانند.

زائری افزود: اكنون در شهرستان‌های جنوب استان هفته‌ای 3 روز به‌‌مدت 3 ساعت قرآن‌آموزان در جلسات به‌صورت تمرين و تكرار و حضور معلم و استاد و رده‌بندی مانند حوزه‌های علميه و مكتب‌خانه‌های قديمی شركت می‌كنند.

مشاور قرآنی مديركل اوقاف و امور خيريه فارس با بيان اينكه متأسفانه يكی از مشكلات در شهرهای بزرگ اين است كه خيلی از جوانان روخوانی قرآن را بلد نيستند، تأكيد كرد: تلاش ما‌ بر اين است كه با اجرای اين طرح، بسياری از جوانان و نوجوانان در اين راستا گام بردارند.

وی خاطرنشان کرد: اين طرح برای رده‌های سنی 11 الی 30 سال است كه بعد از نماز مغرب و عشا اجرا می‌شود و علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند با شماره تلفن‌های 7254163-0711 تماس بگیرند و يا از 16 تا 30 خردادماه به مؤسسه قرآنی ثارالله مراجعه كنند.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها