پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 11:43 PM
سلام مرسی حضور و غیاب کردن ماله مبصره کلاسه ، خوب اگه دوست داری شما مبصر شو و حضور و غیاب کنید D:، راستش خودم اصلا به تعداد پستها کاری ندارم هر وقت یه کاربر میاد و یه اشاره ایی به پستها میکنه منم ماشین حساب میگیرم و یه میانگین میگیرم و ببینم D:در هر روز چن تا پست گذاشتم اونوقته که متوجه میشم مثل شاطر نونوایی تند تند پست زدم ،
ولی در کل برام مهم نیست که تعداد پستها بالا و پایین بشه،
مبصر كلاس كيه؟؟ چرا وقتي اينجا اينقدر شلوغ ميشه هيچي نميگه. نه اخطاري مي ده و نه ميفرسته پيش مدير و ناظم تا پرونده شو بذارن زير بغلش. من كه تازه واردم مبصر كلاس رو نمي شناسم. نكنه شماييد. من فقط نظاره مي كنم. كاري ندارم ولي مبصر بايد تذكر بده.
ارسال پست هاي متعدد در يك روز منعي نداره ولي اينكه در يك ساعت 30 يا 40 پست بزنن و بعد دو روز پيداشون نشه اين به نظر من ايراد داره و دليلي جز كسب امتياز نداره. بعضي ها اينقدر پست مي زنن كه نمي تونن بازخورد مطلبشون رو ببينن و به نظرات ديگران هم توجه نمي كنند و اين خيلي بده!!
سلام من مبصرم ، ولی خوب مبصر بودن اینجا با بقیه کلاسها فرق داره ، اینجا مبصر به کسی اخطار نمیده و پیش مدیر و ناظم نمیفرسته چون همه رو مثل برادر و خواهرای خودش میدونه، بچه های اینجا معمولا به مبصر تذکر میدن مثل شما که در مورد پست ها ی من تذکر میدید.،نمیدونم ولی فکر نکنم یه ساعت 30یا 40 پست زده باشم ، و بعد دوروز پیدام نشه ولی چون شما میگید باشه قبول. خوب بعضی وقتا شرایط جوریه که میشه فعالیت کردو بعضی وقتا هم نمیشه خوب شرایطه دیگه نمیشه کاریش کرد، ولی خوب اگه به نظرات دیگران توجهی نشه این به نظر منم خیلی بده، روی سخنم با تمام کاربرای عزیزه اگه من به شخصه به نظر کسی توجهی نداشتم بدانید و آگاه باشید که از روی عمد نبوده و مرا ببخشایید
--------------------------------------------------------------------------------
خانم معلم من و آبجی گلم سلما خانم حاضری زدیم ولی صادق نیومد گفتم که در جریان باشید به نمره انظباطش اضافه کنید
امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم