0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 2 اسفند 1391  11:08 PM

نقل قول salamat595

نقل قول s4d3gh

نقل قول salamat595

سلام سلامت جان.ترسوندیما.مرد حسابی آخه کی برای خوابیدن گود بای پارتی میگیره .نه دادش ما هستیم و انشاالله موندنی هستیم تا اونایی که رفتن سربازی و اونایی که نمیدونم کجا رفتن به جمعمون برگردن.

بابا اینقدر حرف فصال نزنید دیگه آدم غصه ش میگیره.نایت اسکین

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

کاش میشد این جمع چند نفریمونو بزرگ تر کنیم یا حداقل بیشتر به این پاتوق سر بزنیم.اون دو بزرگوار هم رازی نبودن اینقدر پاتوق خلوت باشه.

خانم اجازه ببخشید من تو کاره شما دخالت کردم خانم Yellow Head Funny Smiley

ولی صادق از اونجا که بچه ی درسخونی نیستYellow Head Funny Smiley

نشستم بیشتر نگاه کردم دیدم Yellow Head Funny Smiley

وای خدای من کار از نمره 19 هم گذشته Yellow Head Funny Smiley

غلطهاشو با رنگ قرمز مشخص کردمYellow Head Funny Smiley

که شما خودتون ببینید خانم اجازه به نظر من قبل از اخراجش باید یه تنبیه کوچکی هم بشه تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری پنجم www.pichak.net كليك كنيد

(تیر خلاص من به صادق بخاطره دعوت نکردن من به جشن تولدش)Yellow Head Funny Smiley

سلام نا داداش.

اولا که من از شما دعوت کردم.بعد از پست روح و اینا گفتم شما که با مدیران راسخون در ارتباط هستید آدرسمو ازشون بگیرید.من هم راضی ام(البته بودم) که آدرسمو در اختیار شما بذارند.

دوما بابا شما که از نظر بی سفاتی از من بهترید.غصه درسته نه قصه.قصه اوناییه که دره گوشه بچا میگند.فصال هم درست بود شما غلط گرفتی.اون که غلط بود وصال بود و رازی هم منظورم زکریای رازیه.اما دادش رو دیگه نمیتونم بگم دادن منظوره.

آقا غیر از آقا منوچهر همه دعوتید.آقا منوچهر میخاد تا 5،6 روز دیگه بشینه غلط های منو در بیاره.

دلت میاد همه باشن من نباشم خوب غلط املایی رو میذارم برای بعد تولد خوب. اولویت بندی تو کار حرف اول رو میزنه، آقا اصلا اگه تو منو دعوت نکنی من به عنوان یه دوست وظیفه ی خودم میدونم که تشریف فرما بشم ، بعله یه همچین آدم وظیفه شناسی ام من

اینجا خانوم معلم کیه؟ نکنه کاربر طهمورث هستن؟ به نظر من باید صادق جان باید دوباره برن درس خوندن رو از کلاس اول شروع کنن. هم یه مروری میشه هم املاشون خوب میشه.smileywink

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

تشکرات از این پست
qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها