پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 25 آذر 1391 12:25 PM
بسمه تعالی
دوستان عزیز در ارتباط با ابهامات پیش آمده در مورد ارسال پست های متعدد(نجومی) مواردی را عرض می نمایم:
1-ارسال پست های تخصصی و کاربردی در هر زمینه از آشپزی و خیاطی گرفته تا هوا فضا در صورتی که هدف از ارسال پست صرفاً کسب امتیاز و ارتقاء سطح و جایگاه کاربری نباشد و توجه به بازخورد مطلب ارسالی و پاسخگویی به سئوالات و نظرات احتمالی کاربران نیز مورد توجه قرار گیرد و هدف، ارتقاء سطح علمی انجمن ها در آن موضوع خاص باشد، بشرط عدم ارسال تعداد انبوه در زمان خیلی کوتاه به هر تعداد بلامانع است.
ارسال پست های کاربردی و تخصصی در صورت توجه به بازخورد و پاسخگویی به سئوالات احتمالی بلا مانع است
2-ارسال پست در کلیه تاپیک های انتقادات و پیشنهادات، تاپیک های ویژه، تاپیک های بحث و تبادل نظر، پست های سئوالی، درخواستی و تعاملی به هر تعداد بلامانع است.
3-ارسال پست های خبری کپی شده از خبرگزاری ها در صورتی که بروز باشد و قبلا توسط سایر کاربران ارسال نشده باشد، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) باشد به تعداد بسیار محدود(حداکثر 10 پست) مجاز است.ارسال چنین اخباری در صورتی که همراه با تحلیل شخصی ارسال کننده باشد و ایجاد کننده حس تعامل و مباحثه باشد، تا 20 پست نیز بلامانع است.
رعایت قوانین فعالیت در انجمن ها بر همه موارد ذکر شده و در همه حال الزامی است
با تشکر