0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 24 آذر 1391  9:33 PM

نقل قول qodrat

سلام

به عرض میرسونم که چند وقت پیش که حتما همگیتون خوندید یکی اومد گفت راسخون فرهنگی بودن رو یدک میشه

کدوم یکیتون حاضر شدید بیاید مخالفت یا موافقت خودتونو اعلام کنید !!!!!!!!!!!!!! ( نمیشه که نمک خوردو نمکدون شکست )

اونیکه در روز 1500 تا پست میداشت  سکوت کرد ؛ بقیه چرا ؟ از نظر شخص یا فرهنگی بودن رو یدک میکشه یا یدک نمیشه ؟ اما چرا ؟

قبول دارم که در پاسخ بعضی ها باید سکوت رو ترجیح داد اما نه همیشه !

بعدشم من کاربر با ورودم به انجمن ها بهترین فعالیتی که میتونم انجام بدم و حضور خودم رو نشون بدم ؛ جز با ارسال پست که نمیتونه باشه ؟

نهایتا 10 پست تو تالار گفتگو 5 تا هم اینجا ؛ 10 تا هم در پاسخ به مطالب ؛  بقیه وقتمو که دوست دارم تو انجمن ها باشم چطور بگذرونم ؟

اگه کسی نباشه پست بذاره پس چه پست هایی خونده بشه ؟

من نمیگم کاربر بیاد روزی 1000 تا پست بذاره ؛ چون خود من اوایل فقط به پستهای کاربرا پاسخ میدادم و خبری از پست نجومی نبود و وقتی میدیدم کاربرایی پست نجومی میذارن ؛ متوجه تضییع وقت خودم با وقتی که اونها صرف میکردن شدم و منم به پست گذاری رو آوردم چون در ارسال آخرین پستها همیشه نام کاربری _ _ _ قرار داشتند

من الان دارم میگم کاربر هرچقدر که میخواد پست ارسال کنه اما مفید باشه ؛ از نظر شما یا سایرین آیا اینکار ایرادی داره ؟ اگه آره واقعا چرا ؟

همین
تورو خدا مختصر و مفید پاسخ بدید

تشکرات از این پست
qodrat iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها