0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 24 آذر 1391  3:54 PM

نقل قول qodrat

سلام و تشکر از پاسخگویی جنابعالی

اما یه سوال ؟؟؟

ارسال نکردن پست های متعدد کدوم یک از مشکلات زیر رو حل کرده ؟؟؟؟؟؟.

ارسال پست متعددی که در گذشته انجام میشده جدای از این که مشکلات متعدد رو به همراه داشته  که می توان به :

ملاک برتری تعداد پست، سو استفاده از این مورد برای کسب امتیاز ، بی رقبتی کاربران به حل مشکلات کاربران دیگر، نبودن و نشدن انجمن به عنوان یه مرجع. از طرفی میشه اینطور دریافت کرد که :

با این ظرفیتی که در کاربران، مدیران و مسئولین وجود داشته و دارد بیشتر به این شبیه هست که با یه کامیون یه قوطی کبریت حمل می شده.

اگر نگیم مشکلی رو دیدن و گفتن به ما چه، ما فعالیتمون رو می کنیم و امتیازمون رو میگیریم.

هنوزم که هنوزه خیلی ها این عقیده رو دارن

و واقعا بی طرف بودن تا به کی ؟

حداقل بیاید از حق دفاع کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمی دونم فردا اگه یکی یقه منو بگیره بگه تو مدت رمان حضورت در انجمن جز خودت برای انجمن و دیگری کاری کردی؟

یقه من یکی رو که گرفتن میگم گاهی حتی به خاطر تشکر زدن مورد سرزنش قرار گرفتم که اشکالی نداره ؛ در خیلی از  بحث ها یی که به من مربوط نمیشد شرکت کردم که انتظار برخورد شدیدی داشتم که خوشبختانه همیشه با استقبال مواجه شده ؛ خدا بقیش رو بخیر کنه

خیلی وقتها مدیرا با هم قهر بودن و اونقدر پیگیری کردم تا بالاخره آشتیشون دادم

به محض دیدن کاربرای تازه وارد ورودش رو خوشامد عرض کردم و سعی کردم ماندگارشون کنم ( البته تا به الان خبری ازشون ندیدم )

هرجا ام که ببینم کسی نمیتونه سابقه و نام کاربریش رو زیر سوال ببره دست به کار میشم ؛ عواقبشم مهم نیست  ؛ مهم اینکه من در اون لحظه این اعتقاد رو دارم که در حال انجام کار درستی هستم و باید طرف حق رو بگیرم

چند هزارتایی ام پست ارسال کردم اونم ماجرا داره ( چون یکی از اقوام سایت رو به من معرفی کرده بود و امتیازش 2000 بود و منم کاربر تازه وارد بودم ؛ واسم حساب کرد و با مسخره گفت اگه فعال باشی شاید 1 سال دیگه امتیازت با من کی بشه ؛ آقا منم هی پست بذار هی پست بذار ؛ فقطم به خاطر رو کم کنی )

دوستان حسنه خواستید در خدمتم

یه اعترافم اینکه گاهی پستامو دوبار ارسال میکردم و میگفتم آخ جون آخ جون 10 امتیاز ؛ اما الان رغبتی واسه یه دونه هم نیست

مدیر نیکبخت تنها مدیری بودن که ورودم رو خیر مقدم عرض کردن و منم به تالارای دیگه میرفتم و فعالیت  میکردم و بعدشم اعتراض به مدیر تالار که شما به تالارتون اشراف ندارید و چرا به من خیر مقدم نگفتید ؟؟؟؟

با همه ی دوستان عزیز هم اگه خودمونی بگم خصومتی کوتاه و ناچیز داشتیم که سرانجام به دوستی مبدل گردید

عجب !

اینا که گفتم بیشتر خاطره بود و ربطی به بحث نداشت

اما جناب قدرت خواستم بگم که هیچ کدوم از اهداف شما تحقق پیدا نکرد ؛ لااقل پست بزارن ؛ از حالت سکون که بهتره ؟!

تشکرات از این پست
tahmores nikbakht88 qodrat iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها