0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 17 آذر 1391  1:55 PM

نقل قول architect0811

نقل قول tahmores

نگفتین کجا اشنا شدیم ؟

البته من  مدیر  هم بشم   باز هم  همین جوری  حرف میزنم   این جوری  کیفش بیشتر :)

خوش  به حالتون  شما 2 هفته نیودین  زنگ  زدن  من  1000   هفته نیام   هیچ کس نمی فهمه    :((

شوخی  بود

سلام

نه بابا این چه حرفیه ؛ کسی مارو تحویل نمیگیره ؛ تحویل بگیرن هم ما تحویل نمیگیریم cheeky

مدیر نیکبخت پی گیر بودن نبودنم از طرف مسئولین بودن ؛

راجع به آشنایی هم بگم که مدیر نیکبخت تشریف نداشتن و من معاون ایشون شده بودم cool ( خداییش هروقت اومدم این  wink شکلک  رو بذارم وجدانم قبول نکرد آخه این چه وضعشه با اون چشو چالش ) بله داشتم میگفتم شما چند تاپیک راجع به قلیون گذاشته بودید که من تذکرات لازم رو به شما دادم و شما به شدت تمام خواستار کسب امتیاز بودید و از من خواستید راهنماییتون کنم ( دارم از خنده روده بر میشم ) ؛ راهنماییم این بود که برید و به پست های کاربرا جواب بدید ( نمیخواستم پست نجومی بذارید ) شما هم اینکارو کردید و پاسخ های کوتاه و بدون محتوا به تاپیک ها میدادید که از طرف روابطی ها همشون حذف و امتیازشون کسر میشد ؛ البته من به شما گفتم که پاسخ های کوتاه ندید خودتون گوش نکردید .

ممنون که اینقدر خوشحالم کردید

ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشید

من فکر میکنم   منو اشتباه گرفتید  چون من دشمن سر  سخت قلیون هستم  و  هرگز پستی  درمورد قلیون نذاشتم  سو تفاهم جالبی  بود   من اونجایی  با شما آشنا شدم  که اوایل پست میذاشتو  هر  روز  بهشون  سر میزدم  هیچ خبری نبود تا اینکه یه روز  یه تشکر از پستم دیدم  اونقدر  خوشحال  شدم  که حد نداره  یه تشکر شما مساوی  با 1000000   تا امتیاز بود  دنبال امتیاز تو راسخون نیستم  دوست دارم در کنار آدم هایی  باشم  که خدا پرستند نه دنبا پرست ممنون که باعث شدید  خوشحال بشم  این  سو تفاهم هم  باعث شد تشکری ازتون بکنم 

در  ضمن  فکر نمیکنم  شما  یه قلیون علاقه  ای  داشته باشه :-)

تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala qolameali ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها