0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
یک شنبه 28 آبان 1391  8:20 AM

نقل قول qolameali

سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(علیه السلام)

شهرهای کشورمون برای عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) سیاه پوش شده اند و در کوچه ها و خیابون ها بوی محرم احساس میشه ، در بعضی از مساجد وحسینیه ها مراسم سینه زنی و روضه خوانی برپاست ، امیدوارم بتوانیم در این ماه خودمون رو در ردیف پیروان واقعی امام حسین(ع) قرار بدهیم واز کارهایی که بهانه به دست دشمنان می دهد دوری کنیم.

دوستان محرم در شهرشما چه حال و هوایی دارد؟

یاحق

با سلام و صبخیر خدمت شما

ما هم به شما و تمامی کاربران و  مجموعه راسخون تسلیت می گیم

انشاالله که از این ماه و اتفاقات رخ داده در اون درس بگیریم.

هوای نمازامون رو داشته باشیم.

هوای کسب و کارمون رو داشته باشیم یه وقت مال شبه ناک و حروم توش نیاد.

خدا بهمون فرصت داد و زنده موندیم و باز محرم رو دیدیم

خدا انشاالله افتخار حالا یا توفیق اشک و عزاداری بی ریا و خالص برای امام حسین (ع) رو بده.

چون قرار شده واقعیت های تلخ موجود در جامعه مون رو بگیم و یا اگر دیدیم موردی دارای اشکال هست گفته بشه.

از طرفی بعضیا انقدر به ما گفتن منفی نگر و کسی که نیمه خالی لیوان رو میبینه ، داره کم کم باورمون میشه. !!!!!!! .

در نتیجه باید بگیم که :

هر چی بیشتر زمان می گذره من بیشتر به این نتیجه میرسم که برای از بین بردن یک سری از موارد منفی موجود در جامعه باید هزینه سنگینی پرداخت بشه.

بعضا تو ماشینامون که نوحه های بیس دار پخش میشه.البته اگه بشه بهشون گفت مداحی.

بعضا از محرم  و شلوغی های اون هم که سو استفاده میشه برای آشنایی دختران و پسران.به اسم امام حسین ....... .

ایستگاه های صلواتی هم که تو محل ما هر 50، 100 متر یه دکه زدن چایی می دن ، جاده رو یه قسمتیش رو گرفتن و عبور و مرور رو مختل کردن. محل شما رو نمی دونم.

من تا حالا فکر می کردم امام حسین اون موقع که چراغا رو خاموش کردن گفتن هر کی می خواد بره، بره نمی خواستن مزاحم کسی بشن. و کسیو اذیت کنن.

یا من اشتباه فکر می کردم و می کنم.

یا اینکه اون چیزی که الان ما داریم می بینیم. اونی نیست که باید باشه.

من با عینک دودیم اینا رو گفتم.

شما با عینک  ترو تمیزتون، اون خوباشو بگید.

با احترام

تشکرات از این پست
qolameali iman_karbala bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها