پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 23 آبان 1391 9:27 PM
سلام
دیدم کسی اینجا پست نذاشته ؛گفتم لااقل یه پستی بزارم که فردا وقتی ravabet_rasekhoon و iman_karbala اومدن واسه پستا تشکر بزنن ؛ بندگان خدا ناامید برنگردن.![]()
حالا از شانسی که من دارم عمرا فردا یکیشونم بیان ![]()
دیگه چه خبر ؛ اینجا که حسابی بارون میزنه ؛ جای همگی هم خالی ؛ هوا جون میده واسه نفس کشیدن![]()
هوای شهر دوستان چطوره؟
چه حس بدیه که واسه فردا کلی مشق داشته باشی و حس انجامش نباشه
و واسه در رفتن از زیر کار بیای راسخون ؛البته راسخون اومدنه حس خوبیه ها ![]()
خوب دیگه آر چیتکت باید بره
قصه ما به سر رسید ..............
راستی چرا میگن کلاغه به خونش نرسید ؛ چه اشکالی داره به خونش برسه ؟؟!!
..............................................
سلام
ساعت تقریبا 7:35 دقیقه هست وهنوز دو مسئولی که نام بردید به پست شما تشکر نزده اند...!
(فقط جهت اطلاع شما عرض کردم)
شهر ما هم بارونی هستش...!
راستی قابل توجه موتورسواران محترم ، دم ِ پیچ های خیابون ها و کوچه ها آهسته بپیچید تا خدای ناکرده بر زمین نخورید.![]()
یاحق
سلام
دوستان و راسخونی ها خواهشا بنده رو خجالت زده نکنید ![]()
خواستم شانسمو امتحان کنم که مثل همیشه درست از آب درومد ![]()
شیطونه میگه ................... ....................
ببخشید خصوصیه ؛ نمیتونم به شما بگم که چی میگه![]()
بله دوستان و بدین ترتیب از این لحظه به بعد آرچیتکت راسخون افسردگی میگیره و حالا حالا ها آفتابی نمیشه
با سلام و تشکر
کاربر گرامی با عرض معذرت . امروزمقداری از لحاظ بار کاری لحظات سنگینی داشتیم . مدیر عامل مجموعه بعد از سفر حج تازه در موسسه حضور به هم رساندند که ارائه گزارش یک ماهه مقداری زمان بر می باشد . راستی حرف شیطونو گوش نکنید و از اینکه به پست های کاربران عزیز راسخونی فقط تشکر می زنم عذر خواهی می کنم . بیشتر مواقع اقدام به خواندن مطالب کاربران نموده و لذت می برم . برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم .
سلام خدمت دوستان
با حضور به موقع مسئول محترم روابط عمومی افسردگی آرچیتکت از بین رفت ![]()
اما میمونه اون یکی مسئول ؛ که دیگه کم کم وقتشه که یورشی به تالارشون داشته باشیم
دوستان یکی شهامت داشته باشه و جنگ رو شروع کنه ؛ بقیش با من ![]()
راستی جناب خواجه قرار بود یادآوری کنیم که از ایشون بخواید که در صندلی داغ شرکت کنند ![]()