0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 23 آبان 1391  9:27 PM

نقل قول iman_karbala

نقل قول architect0811

نقل قول qolameali
نقل قول architect0811

سلام

دیدم کسی اینجا پست نذاشته ؛گفتم لااقل یه پستی بزارم که فردا وقتی ravabet_rasekhoon و iman_karbala اومدن واسه پستا تشکر بزنن ؛ بندگان خدا ناامید برنگردن.cheeky

حالا از شانسی که من دارم عمرا فردا یکیشونم بیان crying

دیگه چه خبر ؛ اینجا که حسابی بارون میزنه ؛ جای همگی هم خالی ؛ هوا جون میده واسه نفس کشیدنyes

هوای شهر دوستان چطوره؟

چه حس بدیه که واسه فردا کلی مشق داشته باشی و حس انجامش نباشه angry و واسه در رفتن از زیر کار بیای راسخون ؛البته راسخون اومدنه حس خوبیه ها angel

خوب دیگه آر چیتکت باید بره

قصه ما به سر رسید ..............

راستی چرا میگن کلاغه به خونش نرسید ؛ چه اشکالی داره به خونش برسه ؟؟!!

..............................................

سلام

ساعت تقریبا 7:35 دقیقه هست وهنوز دو مسئولی که نام بردید به پست شما تشکر نزده اند...!laugh(فقط جهت اطلاع شما عرض کردم)

شهر ما هم بارونی هستش...!

راستی قابل توجه موتورسواران محترم ، دم ِ پیچ های خیابون ها و کوچه ها آهسته بپیچید تا خدای ناکرده بر زمین نخورید.smiley

یاحق

سلام

دوستان و راسخونی ها خواهشا بنده رو خجالت زده نکنید frown

خواستم شانسمو امتحان کنم که مثل همیشه درست از آب درومد crying

شیطونه میگه ................... ....................

ببخشید خصوصیه ؛ نمیتونم به شما بگم که چی میگهcheeky

بله دوستان و بدین ترتیب از این لحظه به بعد آرچیتکت راسخون افسردگی میگیره و حالا حالا ها آفتابی نمیشه

با سلام و تشکر

کاربر گرامی با عرض معذرت . امروزمقداری از لحاظ بار کاری لحظات سنگینی داشتیم . مدیر عامل مجموعه بعد از سفر حج تازه در موسسه حضور به هم رساندند که ارائه گزارش یک ماهه مقداری زمان بر می باشد . راستی حرف شیطونو گوش نکنید و از اینکه به پست های کاربران عزیز راسخونی فقط تشکر می زنم عذر خواهی می کنم . بیشتر مواقع اقدام به خواندن مطالب کاربران نموده و لذت می برم . برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم .

سلام خدمت دوستان

با حضور به موقع مسئول محترم روابط عمومی افسردگی آرچیتکت از بین رفت cool

اما میمونه اون یکی مسئول ؛ که دیگه کم کم وقتشه که یورشی به تالارشون  داشته باشیم 

دوستان یکی شهامت داشته باشه و جنگ رو شروع کنه ؛ بقیش با من yes

راستی جناب خواجه قرار بود یادآوری کنیم که از ایشون بخواید که در صندلی داغ شرکت کنند surprise

تشکرات از این پست
siasport23 iman_karbala nezarat_ravabet qolameali ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها