پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 15 آبان 1391 2:02 PM
سلام دوستای گلم. عید همگی مبارک .ببخشید اگه دیر شد ولی بهتر از نگفتنه. جناب خواجه ما که دیگه همشهری هستیم یه پارتی بازی بکن و یه عیدی خفن به من بده![]()
. خب از عیدی که بگذریم میرسیم به مسابقه ولایت. میگن زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد همینه ما یه مسابقه رو سوالاتش رو طرح کردیم از قضا واسه این مسابقه چه جوایزی که نذاشتن. من چقدر بدبختم من چقدر بد شانسم. منم جایزه میخوام
. (آقا شوخی کردیم به دل نگیرین جایزه کی خواست). خب میرسیم به گردهمایی مدیران که بعضی از مدیران از بس با bivafa همنشین شدن کمال همنشین بهشون اثر کرده و بی وفا شدن . خدمت مدیرای غایب برسونیم که اگه غیبت هاتون سه تا بشه حذف میشن ها. چقدر خوب میشه بعد باید بیاین پیش من التماس کنین که مهمون داشتیم و مریض بودم تا من یه ارفاقی بکنم و نادیده بگیرم. چه لذتی داره. بازم زیادی حرف بیهوده زدم. دوستای گلم همتون رو دوس دارم. تا بعد یا علی
مدیرمحترم
شیوه طراحی مسابقه "شیوه نوینی" است امامسابقه چون هم سئوال داردوهم رمزوبراساس شنیده ها حروفی هم ظاهرا"جامانده که مشکل رادوچندان کرده وپیچیده شده ناگفته نماندکه جوایزی هم که راسخون واسش تعیین کرده واقعا" به نوع مسابقه نمی خوردوتقریبا"سطح پایینه.البته این نظرمن است وشمازیادبرای جوایزافسوس نخوردباهم هستیم
راسخون هم حق داره واقعا"بااین تحریمهاوبودجه اداره اوقاف شایداگرماهم بودیم چنین تدابیری می اندیشیدیم اینکه هرکاربروهرمدیری خواسته ای داردواقعا" کاری بس مشکل است شمادرحیطه تالارهای خودتون فرض کنیدکه چقدرمسئولیت داریدبعداونوعمومیت بدهیدبه کل سایت.واقعا" بسی مشکل است درموردگردهمایی هم باتوجه به پیش بینی های انجام شده احتمالا"تاچندوقت دیگراتاق گفتگوی زنده تاسیس خواهدشدوتعامل بیشترخواهدشد.باتشکرازهمکاری شمامدیرگرامی ودوستان
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه