پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 5 آبان 1391 10:48 PM
سلام سلام سلام
حال دوستای گل راسخونیم چطوره ؟؟؟
امیدوارم که ان شاءالله حال همگی دوستان خوب خوب باشه
عید همگی تونم مبارک
با عرض شرمندگی مسئله ای برام پیش اومده بود که به شدت در عذاب بودم و ....... که نیاز به گذر زمان و دوری از نت و به دنبال اون دوری از راسخون داشتم ؛ البته الانم که اومدم شیطونی کردم و قصد نداشتم حالا حالا بیام نت به دلیل مهمی ؛ چون اگه اومدنم ادامه پیدا میکرد برام گرون تموم میشد ؛ چی بگم از جدایی از راسخون و ..............
کاملا آدم های معتاد رو که نمیتونند ترک کنند رو درک میکنم ؛ راستش هفته ی اول که نیومدم راسخون یکی دو روز مریض شدم اما خدارو شکر زود حالم خوب شد چون یواشکی به راسخون سر میزدم
آخه مساله ای برام پیش اومده بود که نباید میومدم ؛البته زیاد کنجکاو نشید چون چیز مهمی نبود
دلتنگی بزرگی در قلبم داشتم که فرصت دلتنگ شدن برای شما دوستان عزیز رو نداشتم اما الان که اومدم و پستاتون رو خوندم دلم هوای همتون رو کرد
برای همتون بهترین هارو آرزو دارم
از مسئولین بزرگوار هم که تماسشون رو .............. عذر خواهی میکنم ؛ امیدوارم که بنده رو مورد لطف و بخشش خودتون قرار بدید
با اجازه یه سری به اون تالار بزنم هستم در خدمتتون
سرشارم از گلایه و تو تنگ حوصله
صد ناله ی نی خلاصه در این یک کلام شد :
با آن که عشق هیچ به پایان نمیرسد
گفتم که ... هر چه بود گذشت و تمام شد
................................................
سلام و تبریک عید سعید قربان![]()
این چند روزی که در تالار تشریف نداشتید نگران شدیم ، ولی الآن که مطلبتون رو خواندیم نگرانیمون برطرف شد.![]()
انشالله مسئله ای که براتون پیش اومده بود رفع شده باشه ، تا شاهد مطالب خوبتون در تالار و انجمن ها باشیم.
بازهم به اینجا سری بزنید...!!![]()
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد