0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 1 مهر 1391  12:56 AM

نقل قول qodrat

سلام خدمت تمامی همکاران از نوع کاربر و مدیر و بازدیدکننده و دوست و خلاصه همه و همه....

جناب قدرت خانِ با قدرتِ هر چه تمام تر موارد خوبی را اشاره فرمودید....laughwink

موردی هم که جناب غلامعلی بعداً اضافه نمود بجا بود...من خودم به عینه با مدیری سر این قضیه مشکل داشتم....

کلاً در یک کلام اگر همه خود را از بند تعلق ها و تعصب های بیجا و بی عقلی ها و بی منطقی ها نجات دهند و به سمت استقلال فکری و انسانیتی که در ذاتشون وجود داره پیش بروند، همه اینها درست میشود....باید انسان همواره سعی کنه اون خود واقعیش رو داشته باشه.....

راستی قدرت جان اگه دلت میخواد یه انتقاد کوچولو هم بهت بکنم اینه که فقط یکم ادبیات  بیانت همچین بگی نگی خاصه!! حالا چطوری خاصه رو نمیدونم چجوری بگم!  شایدبشه گفت وقتی داری حرف هایت رو بیان میکنی این نکته را در نظر داشته باش که چون در ابتدای راه امر به معروفی ،باید لحن خیلی خیلی محتاطانه و نرم و لطیف (در ضمن با صلابت)باشه....طوری نباشه که کسی یا قشری با خوندنش احساس کنه که اون یا اونها را هدف گرفتی ...اینطوری ممکن هست که مثلاً وسط خوندن حرف شما عصبانی شود و مابقی آن را نخونده رها کنه و یا اینکه با زمینه ی فکری منفی(که به طور مثال آره فلانی همش میخواهد من رو ضایع کنه با این حرف هاش)ادامه نوشته را بخواند و تاثیر آن کم یا خنثی شود! 

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.

در ضمن چون دوست گرامی بنده هستی رک و واضح گفتم، امیدوارم از گفته م رضایت داشته باشیsmiley

اگر موردی به ذهنم رسید حتماً خواهم گفت....

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
qodrat architect0811 qolameali ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها