پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 30 مرداد 1391 4:39 PM
سلام
اصلا نیازی به تشکر زدن هم نبود از اول هم میشد تشخیص داد که چه کسانی رای میارن
بهتره که به جای اینکه اسم برترین ها رو بهشون اتخاذ داد
اونارو جزء کسانی انتخاب کرد که تو یار کشی از همه تعدادشون بیشتره
سلام خدمت مدیر گرامی و کاربر ارجمند.
باید خدمتتون عرض کنم منم موافق این مشکل هستم! کمی قابل پیش بینی بود! اما خب زیاد ایرادی نداره!! من اخیرا مشابه همین حرف شما را در تاپیک انتقادات پیشنهادات قوانین جدید انتخاب برتر مطرح کردم.مضمون پاسخ مسئول ارشد انجمن ها و تحلیل بنده به این صورت است : اگر دقت کرده باشید رای کاربران 10 امتیاز دارد و در مجموع کلی امتیازات تاثیر آن پایین میباشد. یعنی شما ببینید که حدود 19 آیتم غیر از رای کاربران وجود دارد ،به فرض اگر کسی از این آیتم امتیاز خوبی نیاورد و از طرفی مدعی بود عملکردش خوب بوده است، از طرف شخص مدیر تالار(برای ارزیابی کاربران برتر)و مسئولین روابط عمومی(برای ارزیابی مدیران برتر) امتیاز آیتم های دیگر را بالا خواهد آورد و کمبود این قسمت جبران خواهد شد.
تازه یه چیز دیگه : اگر قرار باشه به کاربر یا مدیری که بیشترین رای را آورده بالاترین امتیاز ممکن(یعنی 10) بدهیم و فرض نماییم این مدیر یا کاربر با 20 عدد تشکر این امتیاز را آورده، عادلانه اش میشود که هر تشکر امتیازی برابر نیم(0.5)دارد. بنابراین اگر مدیر یا کاربر دیگری 10تشکر خورده باشد باید به او 5 امتیاز داد! پس بنابراین این تشکرها با اینکه تاثیر گذار است اما خیلی هم کارساز نیست!!
................................................
سلام بر دوستان گرامی جناب architect0811 و جناب bivafa
بنده نگران این نیستم که مدیر برتر بشوم یا نشوم بلکه نگران این هستم که بعضی ها به حق دیگران توجه نکرده و با استفاده از رأی های فامیل ها و همشهری هاشون خودشون رو حتی به ظاهر هم که شده می خواهند برتر نشان دهند. انشاالله مسئولین سایت فقط به این رأی ها اکتفا نکنند و موارد دیگر برتر بودن رو هم در نظر بگیرند.
در پناه حق
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد