پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 23 مرداد 1391 12:27 AM
سلام
دو مورد را می خواستم خدمت دوستان عرض کنم که می خواهم شما هم نظر خودتان را بیان بفرمایید تا بعد از آن با روی هم گذاشتن نظرات خویش به روابط عمومی سایت هم انتقال بدهیم.
1. با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان هستیم ، شایسته است هدیه ای که سایت راسخون به صورت دوره ای به مدیران تالارها می دهد، متناسب و مرتبط با این ماه پرفضیلت باشد.
2. از آنجایی که مدیر ارشد انجمن ها در تاپیکی که در بخش صندلی داغ ایجاد کرده اند (اعطاء تندیس راسخون ویژه برنامه صندلی داغ به شرکت کنندگان در برنامه) ، خواستم بگم که انشا الله مسئولین سایت فراموش نکنند.
منتظر نظرات دوستان در این خصوص هستم.
سلام
یادم رفته بودم نظر بدم!(بگو خیلی نظرات تحفه س انقدر خودتو تحویل میگیری!!)
1- نظر خوبی است اما به نظرم بهتر بود قبل از شروع ماه مبارک این موضوع مطرح میشد تا به فرض هدیه کاربران برتر تیرماه هدیه ای متناسب با این ماه بود تا کاربران بتوانند از آن در ماه مبارک بهره ببرند! حالا که ماه دیگه تموم میشه به نظرم بازخورد این کار کمتر میشود.
2-موافقم. بنده هم یکبار که برای فرستادم کد مدارک به راسخون ایمیل زدم(همان ایمیلی که هنوز جوابی براش نیامده!!) این موضوع را یادآوری کرده بودم! حالا شما باز هم این کار را بکنید تا دیگه خیال همه راحت بشه که راسخون قولش یادش بیاد.