پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
یک شنبه 22 مرداد 1391 6:23 PM
سلام به شما دوستان محترم
کم کم به قسمت های پایانی دعای پر فیض کمیل نزدیک می شویم ، دعای مذکور را باهم می خوانیم :
يا رَبِّ يا رَبِّ يا رَبِّ، يا اِلهى وَسَيِّدى
پروردگارا پروردگارا پروردگارا اى معبود من اى آقا
وَمَوْلاىَ وَمالِكَ رِقّى، يا مَنْ بِيَدِهِ ناصِيَتى، يا عَليماً بِضُرّى وَمَسْكَنَتى،
و مولايم و اى مالك من اى كسى كه اختيارم بدست اوست اى داناى بر پريشانى و بى نواييم
يا خَبيراً بِفَقْرى وَفاقَتى، يا رَبِّ يا رَبِّ يا رَبِّ، اَسْئَلُكَ بِحَقِّكَ وَقُدْسِكَ،
اى آگه از بى چيزى و نداريم پروردگارا، پروردگارا پروردگارا از تو مى خواهم به حق خودت و به ذات مقدّست
وَاَعْظَمِ صِفاتِكَ وَاَسْمآئِكَ، اَنْ تَجْعَلَ اَوْقاتى مِنَ اللَّيْلِ وَالنَّهارِ بِذِكْرِكَ
و به بزرگترين صفات و اسمايت كه اوقاتم را در شب و روز به ياد خودت
مَعْمُورَةً، وَبِخِدْمَتِكَ مَوْصُولَةً، وَاَعْمالى عِنْدَكَ مَقْبُولَةً، حَتّى تَكُونَ
معمور و آباد گردانى و به خدمتت پيوسته دارى و اعمالم را مقبول درگاهت گردانى تا
اَعْمالى وَاَوْرادى كُلُّها وِرْداً واحِداً، وَحالى فى خِدْمَتِكَ سَرْمَداً، يا
اعمال و گفتارم همه يك جهت براى تو باشد و حالم هميشه در خدمت تو مصروف گردد اى
سَيِّدى يا مَنْ عَلَيْهِ مُعَوَّلى، يا مَنْ اِلَيْهِ شَكَوْتُ اَحْوالى، يا رَبِّ يا رَبِّ
آقاى من اى كسى كه تكيه گاهم اوست اى كسى كه شكايت احوال خويش به درگاه او برم پروردگارا پروردگارا
يا رَبِّ، قَوِّ عَلى خِدْمَتِكَ جَوارِحى، وَاشْدُدْ عَلَى الْعَزيمَةِ جَوانِحى،
پروردگارا نيرو ده بر انجام خدمتت اعضاى مرا و دلم را براى عزيمت به سويت محكم گردان
وَهَبْ لِىَ الْجِدَّ فى خَشْيَتِكَ،وَالدَّوامَ فِى الاِْتِّصالِ بِخِدْمَتِكَ، حَتّى اَسْرَحَ
و به من كوشش درترس و خشيتت و مداومت در پيوستن به خدمتت عطا فرما تا تن و جان را
اِلَيْكَ فى مَيادينِ السّابِقينَ، وَ اُسْرِعَ اِلَيْكَ فِى الْبارِزينَ، وَاَشْتاقَ اِلى
در ميدانهاى پيشتازان بسويت برانم و در زمره شتابندگان بسويت بشتابم و در
قُرْبِكَ فِى الْمُشْتاقينَ، وَاَدْنُوَ مِنْكَ دُنُوَّ الْمُخْلِصينَ، وَاَخافَكَ مَخافَةَ
صف مشتاقان اشتياق تقربت را جويم و چون نزديك شدن مخلصان به تو نزديك گردم و چون يقين كنندگان از تو بترسم
الْمُوقِنينَ، وَاَجْتَمِعَ فى جِوارِكَ مَعَ الْمُؤْمِنينَ
و در جوار رحمتت با مؤمنان در يكجا گرد آيم
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد