پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 18 مرداد 1391 5:10 PM
...........................................................
سلام به تمامی دوستان ، علی الخصوص جناب bivafa گرامی
مورد اول : دوست خوبم وقتی بعضی از کاربران و مدیران همکاری نمی کنند تقصیر بنده چیست؟ وقتی بعضی ها از اول با تأسیس این تالار مخالفت کردند معلوم است بعد از آن چه می شود...! ( سالی که نکوست از بهارش پیداست)
بعد از آن هم که صندلی داغ ایجاد شد باز هم مخالفت...! وقتی بعضی از مدیران مخالفت می کنند ، دیگه چه توقعی از سایر کاربران داریم که بیایند در این تالار و فعالیت کنند؟ ولی الحمدلله در مود صندلی داغ بعضی از مدیران هم انصافا همکاری کرده اند.
مورد دوم : بعضی ها فقط به فکر امتیاز جمع کردن هستند و کاری ندارند که این تالار باشد یا تالار دیگه ای و پی در پی و متوالی پست های کپی پیستی می گذارند که خودشان هم نمی خوانند.
مورد سوم : یک بخش دیگه ای می خواهم به این تالار اضافه شود که وقتی این مخالفت ها را می بینم منصرف می شوم.
مورد چهارم : به دوستان میگم که اگر تشریف آوردید ، قدم تان روی چشم ، و در کنار هم در مورد موضوعاتی که طرح می کنیم به بحث و گفتگو می پردازیم. و انشا الله در آخر ماه هم کاربران برتر تالار را از بین خودتان انتخاب می کنیم.
و اگر دلتان نخواست که دیگر هیچ.
مورد پنجم : جناب bivafa به کلماتی که با رنگ مشخص کرده ام هم توجه بفرمایید.
مؤید باشید.
سلام . تشکر
فکر کنم شما اگه معلم بشی از اون دسته معلم هایی هستی که دانش آموز اشتباه کار را تو جمع ضایع میکنی
درک کنید دیگه روزگی و گرمای تابستان و همه وهمه دیگه حواس درست حسابی برا آدم نذاشته! ممنونم بابت تذکر و غلط گیری واضح و مشخص تون![]()
بنده فقط 2 نکته در در باب صحبتهایتان عرض کنم و اول اینکه شما سعی کن با فکر و خلاقیت خوبت طرحی بریزی که اینجا جذاب شود! ببینید اگه مثلاً تعدادی از مدیران مخالف هستند این تعداد به نسبت کل مدیران و کابران ناچیز هستند و نباید از کار خودت نا امید بشی، تازه میشه با کار تعاملی و خوب همین کسانی که ماراضی هستند را نیز راضی کنی و به اینجا بکشونی!! به استنباط اشتباهی را درشما درمورد این تاپیک و تالار احساس میکنم دارید و آن اینکه هم الان و هم قبلاً میفرمودید " در کنار هم در مورد موضوعاتی که طرح می کنیم به بحث و گفتگو می پردازیم. " ببینید بحث و گفتگو راجع به موضوع خاص و تخصصی میره جزء حوزه کاری تالار گفتگو! به نظر من اینجا باید فقط به حالت کلی صحبت کنیم و از روزمره هامون گپ بزنیم و یا با هم چاق سلامتی کنیم و اینها! مثلاً من یکی بیاد و بگه " بچه ها امروز رفتم مرغ خریدم صف مرغ خیلی خلوت شده بود،آیا شهر شما هم همینطوری بود؟ بچه ها چی شده که انقدر صفها خالی شده؟ کسی خبر داره؟" یه همچین صحبت هایی.....
دومین مورد اینکه به مسئولان سایت بگید که اولاً این تاپیک را زیرتالار کنند و دوماً به طور دوره ای 4-5روز در هر ماه آن را در صفحه اصلی سایت تبلیغ کنند.
با تشکر
bivafa_rasekhoon@yahoo.com