پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 18 مرداد 1391 10:39 AM
سلام به تمامی دوستان ، علی الخصوص جناب bivafa گرامی
مورد اول : دوست خوبم وقتی بعضی از کاربران و مدیران همکاری نمی کنند تقصیر بنده چیست؟ وقتی بعضی ها از اول با تأسیس این تالار مخالفت کردند معلوم است بعد از آن چه می شود...! ( سالی که نکوست از بهارش پیداست)
بعد از آن هم که صندلی داغ ایجاد شد باز هم مخالفت...! وقتی بعضی از مدیران مخالفت می کنند ، دیگه چه توقعی از سایر کاربران داریم که بیایند در این تالار و فعالیت کنند؟ ولی الحمدلله در مود صندلی داغ بعضی از مدیران هم انصافا همکاری کرده اند.
مورد دوم : بعضی ها فقط به فکر امتیاز جمع کردن هستند و کاری ندارند که این تالار باشد یا تالار دیگه ای و پی در پی و متوالی پست های کپی پیستی می گذارند که خودشان هم نمی خوانند.
مورد سوم : یک بخش دیگه ای می خواهم به این تالار اضافه شود که وقتی این مخالفت ها را می بینم منصرف می شوم.
مورد چهارم : به دوستان میگم که اگر تشریف آوردید ، قدم تان روی چشم ، و در کنار هم در مورد موضوعاتی که طرح می کنیم به بحث و گفتگو می پردازیم. و انشا الله در آخر ماه هم کاربران برتر تالار را از بین خودتان انتخاب می کنیم.
و اگر دلتان نخواست که دیگر هیچ.
مورد پنجم : جناب bivafa به کلماتی که با رنگ مشخص کرده ام هم توجه بفرمایید.
مؤید باشید.
با سلام
مدیر تالار عزیز بنده پیشنهاد می کنم شما طرح خود را ارائه دهید و با فرض چند نفر مخالف طرح خود را رها نکنید!
اتفاقا اگر مخالفی وجود نداشته باشد نمکی نخواهد داشت، بنده از شما حمایت کامل خود را جهت اجرای طرحتان اعلام می کنم
این را هم از من داشته باشید: اگر در کاری که انجام می دهی مخالفی نداشته باشی باید به درستی کار خود شک کنی
برای مثال صندلی داغ را ببینید با وجود به قول شما چند نفر مخالف، استقبال پرشوری از آن شده
موفق باشید