پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 11 مرداد 1391 3:27 AM
سلام
از دوستان گرامی که دوباره با ما همراه شدند ممنون و سپاسگزارم. خوب امشب هم می خواهیم قسمتی از دعای کمیل را با هم زمزمه کنیم... . فرج آقا امام زمان را از خداوند متعال در این شب ها بخواهیم.
اَللّـهُمَّ عَظُمَ بَلائى، وَاَفْرَطَ بى سُوءُ حالى، وَقَصُرَتْ بى اَعْمالى، وَقَعَدَتْ بى اَغْلالى،
خدايا بلاى من بسى بزرگ است و بدى حالم از حد گذشته و اعمالم نارساست و زنجيرهاى علايق مرا خانه نشين
وَحَبَسَنى عَنْ نَفْعى بُعْدُ اَمَلى، وَخَدَعَتْنِى الدُّنْيا بِغُرُورِها، وَنَفْسى
و آرزوهاى دور و دراز مرا از رسيدن به منافعم بازداشته و دنيا با ظواهر فريبنده اش مرا گول زد و نفسم
بِجِنايَتِها، وَ مِطالى يا سَيِّدى فَاَسْئَلُكَ بِعِزَّتِكَ اَنْ لا يَحْجُبَ عَنْكَ دُعآئى
بوسيله جنايتش و به مسامحه گذراندم اى آقاى من پس از تو مى خواهم به عزتت كه بدى رفتار و كردار من دعايم را از
سُوءُ عَمَلى وَفِعالى، وَلا تَفْضَحْنى بِخَفِىِّ مَا اطَّلَعْتَ عَلَيْهِ مِنْ سِرّى، وَلا
اجابتت جلوگيرى نكند و رسوا نكنى مرا به آنچه از اسرار پنهانى من اطلاع دارى و
تُعاجِلْنى بِالْعُقُوبَةِ عَلى ما عَمِلْتُهُ فى خَلَواتى، مِنْ سُوءِ فِعْلى وَاِسآئَتى،
شتاب نكنى در عقوبتم براى رفتار بد و كارهاى بدى كه در خلوت انجام دادم
وَدَوامِ تَفْريطى وَجَهالَتى، وَكَثْرَةِ شَهَواتى وَغَفْلَتى، وَ كُنِ اللّهُمَّ بِعِزَّتِكَ
و ادامه دادنم به تقصير و نادانى و زيادى شهوت رانى و بى خبريم و خدايا به عزتت سوگند كه
لى فى كُلِّ الاَْحْوالِ رَءُوفاً،وَعَلَىَّ فى جَميعِ الاُْمُورِ عَطُوفاً،
در تمام احوال نسبت به من مهربان باش و در تمام امور بر من عطوفت فرما
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد