0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  11:03 PM

حجت‌الاسلام روحانی:
بزرگداشت مناسبت‌های دينی سطحی نباشد

گروه فرهنگ وهنر: بايد اتاق فكری برای برگزاری مراسم بزرگداشت مناسبت‌های دينی ايجاد شود تا برنامه‌ها به صورت سطحی برگزار نشود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)شعبه قم، حجت‌الاسلام سعيد روحانی هشتم خردادماه در گردهمايی رابطين بزرگداشت مناسبت‌های دينی و ملی در قم، با اشاره به برگزاری برنامه بزرگداشت ولادت و شهادت ائمه اطهار(ع) از سوی كانون‌های استان‌ها اظهار كرد: شركت در اين برنامه‌ها توفيقی است كه شامل حال افراد شده و بايد قدر دانسته شود چرا كه مشاركت در اين برنامه‌ها ناشی از محبت اهل بيت(ع) است.

وی محبت اهل بيت(ع) را دارای دو وجه دانست و گفت: كار برای اهل بيت، هم موضوعيت دارد و هم طريقيت؛ هم فی نفسه ارزشمند است و هم راهی است كه ما را به مسائل ارزشمند می‌رساند.

مسئول دبيرخانه كانون های فرهنگی و هنری مساجد قم اجرای طرح بزرگداشت ملی و دينی از سوی كانون‌های مساجد كشور را امری در جهت احياء و نشر معارف اهل بيت(ع) عنوان كرد و افزود: اين كار بی نهايت ثواب دارد و حتی فكر كردن برای اين طرح و هر گامی برداشتن در اين راه اجر خود را دارد.

حجت‌الاسلام روحانی خطاب به مديران كانون‌های مجری اين طرح گفت: اين كار را به جد و با كوششی وافر انجام دهيد تا كاری دقيق و محكم در رابطه با اهل بيت در سطح كشور انجام شود و مطمئن باشيد كه در اين زمينه خود حضرات معصومين(ع) به شما عنايت دارند و مدد می‌رسانند.

وی بر تشكيل اتاق فكر در اين باره تاكيد كرد و اظهار داشت: بايد افق فكر را در اين باره بالا برد و از ساير ارگان‌ها و نهادها در استان‌ها كمك گرفت تا كاری قابل توجه و قابل عرضه در كشور انجام شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها