پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391 10:51 PM
سيداحمد موسوی اعلام كرد:
هدفمندكردن سهميهها؛ از اولويتهای سازمان حج و زيارت
گروه اجتماعی: رئيس جديد سازمان حج و زيارت در مراسم معارفه خود با تأكيد بر اينكه آنچه برای من مهم است و در رأس قرار دارد منويات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) است، يكی از سرفصلهای كاری خود را هدفمندكردن سهميههای حج و عمره اعلام كرد.
|
| حجتالاسلام سيد احمد موسوی رئيس جديد سازمان حج و زيارت |
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجتالاسلام والمسلمين سيداحمد موسوی، رئيس جديد سازمان حج و زيارت، امروز دوشنبه هشتم خردادماه در مراسم معارفه خود به سرفصل برنامهها و اهداف مد نظر خود در مديريت سازمان حج و زيارت اشاره و اعلام كرد: هماهنگی با نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت، رواج فرهنگ حج و زيارت كه میتواند منادی اخلاق اسلامی باشد، كلاننگری در حج با هدف تغيير نگاه سنتی به مديريت و استفاده از ظرفيتها و نظرات مراجع عظام تقليد، حوزويان، دانشگاهيان و تمامی افراد متخصص در اين زمينه با هدف ارائه حجی در شأن ايران از جمله اهداف و سرفصل برنامههای من در مديريت سازمان حج و زيارت است.
وی در ادامه بيان سرفصلهای كاری خود اظهار كرد: توجه به پرسنل خدوم و مشاركت استانها در تصميمسازی و تصميمگيری، هدفمند كردن سهميهها، حاكميت قانون، پاسخگويی به نيازها، اعتراضها و انتقادهای مردم از طريق ايجاد سامانه پاسخگويی به سؤالها، تدوين شيوه نامه افزايش تعداد زائران حج و عمره و تلاش برای برگرداندن سهميه حج به ايران، ايجاد بستر جهت تبلور حج محمدی در انديشه و عمل و تدوين منشور افق حج ولايی از ديگر سرفصلهای كاری من است.
حجتالاسلام موسوی تلاش برای افزايش رضايت زائران، تسهيل و رفع مشكلات، فراهم آوردن فرايندهای درك حج ابراهيمی در طول سال، همافزايی با همه ارگانهای مسئول و مرتبط با حج، ايجاد سازوكار جهت نظارت بر عملكرد مسئولان حج، خريد و استفاده از محصولات ايرانی در حج و تلاش برای ايجاد فضای دوستی در سازمان را از ديگر سرفصلهای كاری خود برشمرد.
وی تصريح كرد: آنچه برای من مهم است و در رأس قرار دارد منويات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) است؛ شورای عالی حج كه رياست آن بر عهده رئيسجمهور است سياستگذار اصلی حج در كشور است و هر دستوری اين شورا مطرح كند انجام داده میشود.
حجتالاسلام موسوی چارچوب كاری خود را مبتنی بر اين حديث نبوی دانست كه میفرمايد:« ان حياه الارض بالانسان وحياه الانسان بالعقل و حياه العقل بالعلم و حياه العلم بالعمل وحياه العمل بالاخلاص» و به افرادی كه با وی همكاری خواهند كرد نيز توصيه كرد اين حديث را مد نظر قرار بدهند.
گزارش تصويری مراسم را اينجا ببينيد!