0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:51 PM

سيداحمد موسوی اعلام كرد:
هدفمندكردن سهميه‌ها؛ از اولويت‌های سازمان حج و زيارت

گروه اجتماعی: رئيس جديد سازمان حج و زيارت در مراسم معارفه خود با تأكيد بر اينكه آنچه برای من مهم است و در رأس قرار دارد منويات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) است، يكی از سرفصل‌های كاری خود را هدفمندكردن سهميه‌های حج و عمره اعلام كرد.

حجت‌الاسلام سيد احمد موسوی رئيس جديد سازمان حج و زيارت

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد‌احمد موسوی، رئيس جديد سازمان حج و زيارت، امروز دوشنبه هشتم خردادماه در مراسم معارفه خود به سرفصل برنامه‌ها و اهداف مد نظر خود در مديريت سازمان حج و زيارت اشاره و اعلام كرد: هماهنگی با نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت، رواج فرهنگ حج و زيارت كه می‌تواند منادی اخلاق اسلامی باشد، كلان‌نگری در حج با هدف تغيير نگاه سنتی به مديريت و استفاده از ظرفيت‌ها و نظرات مراجع عظام تقليد، حوزويان، دانشگاهيان و تمامی افراد متخصص در اين زمينه با هدف ارائه حجی در شأن ايران از جمله اهداف و سرفصل‌ برنامه‌های من در مديريت سازمان حج و زيارت است.

وی در ادامه بيان سرفصل‌های كاری خود اظهار كرد: توجه به پرسنل خدوم و مشاركت استان‌ها در تصميم‌‌سازی و تصميم‌گيری، هدفمند كردن سهميه‌ها، حاكميت قانون، پاسخ‌گويی به نيازها، اعتراض‌ها و انتقادهای مردم از طريق ايجاد سامانه پاسخ‌گويی به سؤال‌ها، تدوين شيوه نامه افزايش تعداد زائران حج و عمره و تلاش برای برگرداندن سهميه حج به ايران، ايجاد بستر جهت تبلور حج محمدی در انديشه و عمل و تدوين منشور افق حج ولايی از ديگر سرفصل‌های كاری من است.

حجت‌الاسلام موسوی تلاش برای افزايش رضايت زائران، تسهيل و رفع مشكلات، فراهم آوردن فرايند‌های درك حج ابراهيمی در طول سال، هم‌افزايی با همه ارگان‌های مسئول و مرتبط با حج، ايجاد سازوكار جهت نظارت بر عملكرد مسئولان حج، خريد و استفاده از محصولات ايرانی در حج و تلاش برای ايجاد فضای دوستی در سازمان را از ديگر سرفصل‌های كاری خود برشمرد.

وی تصريح كرد: آنچه برای من مهم است و در رأس قرار دارد منويات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) است؛ شورای عالی حج كه رياست آن بر عهده رئيس‌جمهور است سياست‌گذار اصلی حج در كشور است و هر دستوری اين شورا مطرح كند انجام داده می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی چارچوب كاری خود را مبتنی بر اين حديث نبوی دانست كه می‌فرمايد:« ان حياه الارض بالانسان وحياه الانسان بالعقل و حياه العقل بالعلم و حياه العلم بالعمل وحياه العمل بالاخلاص» و به افرادی كه با وی همكاری خواهند كرد نيز توصيه كرد اين حديث را مد نظر قرار بدهند.
گزارش تصويری مراسم را اينجا ببينيد!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها