0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:42 PM

دوشنبه 08 خرداد 1391 14:57:14             شماره‌ خبر :1018818
شناسايی نيازها، محدوديت‌ها و موانع توسعه فرهنگ قرآنی در مؤسسات/13
اميرحجت مرادی:
مديريت اصولی فعاليت‌های مؤسسات در گروی نظارت و ارزيابی دستگاه‌های متولی قرآنی است

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان گيلان، توان‌مندسازی مؤسسات قرآنی كشور را در گروی نظارت و ارزيابی دستگاه‌های ذيربط دانست و افزود: قطعا اگر مؤسسات قرآنی بخواهند به فرهنگ قرآنی دست يابند بايد با استفاده از كارگروه‌های تخصصی در هر حوزه به تبليغ و نشر فرهنگ قرآنی بپردازند تا در اين باب به مديريت عالی دست يابند.

اميرحجت مرادی، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان گيلان

اميرحجت مرادی، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان گيلان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ضمن بيان اين مطلب كه مؤسسات دارای محدوديت‌ها و موانع توسعه فرهنگ قرآنی هستند، گفت: به طور كلی از مؤسسات قرآنی به عنوان مراكز تخصصی در جامعه ياد می‌شود، زيرا علاوه بر آموزش قرآن، به تبليغ و ترويج كلام وحی از راه‌‌ها و زوايای مختلف می‌پردازند و اين عمليات بدين منظور صورت می‌گيرد كه هر فرد متقاضی برای انجام برنامه‌های دينی و قرآنی از يك ساختار منظمی استفاده كند.

وی در ادامه بيان كرد: هم‌اكنون تمامی مؤسسات در حوزه‌های آموزشی، تبليغی، پژوهشی و ترويجی فعاليت دارند كه برای هر يك از اين بخش‌ها كارشناسان قرآن و متخصص با امور مربوط به حوزه‌های فوق‌الذكر حضور خواهند داشت.

عضو هيئت مديره اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی كشور تأكيد كرد: كسانی كه در مؤسسات قرآنی ـ مردمی فعاليت دارند بايد هدف و راه‌های رسيدن به اهدافشان را مشخص كنند تا از اين سو با استفاده از راه‌كارهای اساسی و منسجم در جهت گسترش فرهنگ قرآنی مثمرثمر واقع شوند.

 اميرحجت مرادی:
امروزه برای رسيدن به تحول عظيم قرآنی در مؤسسات قرآنی ـ مردمی نيازمند نيرو و كادر متخصص قرآنی در حوزه‌های تعليم و تربيت قرآن‌آموزان هستيم زيرا نبود اين فعالان قرآنی موجب كاهش برنامه‌های كيفی و تخصصی مؤسسات قرآنی می‌شود

اين مسئول اذعان كرد: مديران مؤسسات قرآنی قبل از آنكه به حرفه مديريتی بپردازند بايد ابتدا از تجربيات افراد متخصص و كارشناس استفاده كنند، سپس برای پيشبرد اهداف خود برای روند بهتر مؤسسه تلاش كند.

مرادی در ادامه اظهار كرد: در واقع يك مدير موفق كسی است كه با در اختيار داشتن كمترين امكانات، بالاترين و بهترين خدمات را به متقاضيان عرضه كند، البته بايد يادآور شد كه نهادينه كردن فرهنگ قرآنی مستلزم استفاده از كادر متخصص و فعال قرآنی است.

مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان گيلان، گفت: به طور كلی می‌توان گفت كه مديران در رأس فعاليت‌های دينی و قرآنی هر مؤسسه قرار دارند و بايد با استفاده از خلاقيت، تجربيات، امكانات و نوآوری به هدايت و راهنمايی مؤسسه بپردازند.

اين كارشناسان قرآنی، تصريح كرد: البته ما در اين زمينه نياز شديدی به دستگاه‌های ذيربط قرآنی برای حمايت و همچنين تخصيص بودجه‌های كلان قرآنی داريم تا با استفاده از برنامه‌ريزی‌های مدون و طراحی برنامه‌های متعدد، بتوانيم بهتر و آسان‌تر به سمت ترويج فرهنگ قرآنی از طريق مؤسسات قرآنی ـ مردمی گام برداريم.

مرادی در ادامه اذعان كرد: دستگاه‌های ذيربط قرآنی يكی از وظايفی كه در جهت روند بهتر مؤسسات قرآنی ـ مردمی به عهده دارند، بخش ارزيابی و نظارت است، در واقع مشكل اساسی تمامی مجموعه‌های قرآنی نبود نظارت دقيق به امر فعاليت‌های دينی و قرآنی و همچنين حوزه‌های ديگر مؤسسات است.

 مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان گيلان:
اعتبارات قرآنی، حضور كادر متخصص و نظارت دستگاه‌های ذيربط از عوامل تأثيرگذار در روند اجرايی توسعه فرهنگ قرآنی مؤسسات است

وی افزود: مؤسسات قرآنی هر چقدر كه دارای فعاليت و برنامه‌های مدونی باشند با توجه تغيير و تحولاتی كه در جامعه اتفاق می‌افتد نياز به حمايت و نظارت دارند تا بتوانند از گذشته بهتر فعاليت كنند تا خروجی‌های فعال داشته باشند.

عضو هيئت مديره اتحاديه مؤسسات قرآنی كشور عنوان كرد: هم‌اكنون ما نيازمند جهت‌گيری‌های كلان در مؤسسات قرآنی ـ مردمی برای تربيت فعالان قرآنی باتجربه هستيم كه اگر در اين زمينه به هماهنگ شدن اين مراكز قرآنی برای آموزش تخصصی فنون قرآنی بپردازيم، مؤثر خواهيم بود البته فراموش نشود كه مهم‌ترين عامل تسهيل و تقويت هر مؤسسه قرآنی حضور كادر متخصص برای تعليم و تربيت فعالان قرآنی است.

اين مسئول، اعتبارات قرآنی، حضور كادر متخصص و نظارت دستگاه‌های ذيربط را از عوامل تأثيرگذار در روند اجرايی توسعه فرهنگ قرآنی مؤسسات، نام برد و افزود: مؤسسات قرآنی در قدم اول نيازمند اعتبارات قرآنی برای مانور بهتر و تخصصی‌تر هستند كه اگر از سوی مسئولان كشوری اين مهم تحقق يابد و در كنار تخصيص بودجه‌‌های نيم درصدی، بودجه‌های ديگری به مؤسسات تعلق گيرد، روز به روز شاهد گسترش فرهنگ متعالی قرآنی در اين مجموعه‌های كوچك قرآنی هستيم.

وی كادر متخصص قرآنی را از جمله موارد مثمرثمر در نوع تعليم و تربيت هر مؤسسه قرآنی عنوان و تصريح كرد: امروزه برای رسيدن به تحول عظيم قرآنی در مؤسسات قرآنی ـ مردمی نيازمند نيرو و كادر متخصص قرآنی در حوزه‌های تعليم و تربيت قرآن‌آموزان هستيم زيرا نبود اين فعالان قرآنی موجب كاهش برنامه‌های كيفی و تخصصی مؤسسات قرآنی می‌شود.

موازی‌كاری ميان مؤسسات قرآنی ـ مردمی مهم‌ترين معضل در راه رسيدن به توسعه فرهنگ قرآنی مؤسسات است

مرادی، ضمن بيان مطلب فوق، نظارت دستگاه‌های ذيربط قرآنی و ايجاد يك نهاد واحد برای ابلاغ طرح‌های قرآنی و سياست‌گذاری‌های كلان قرآنی را چهارمين عامل در روند اجرايی توسعه فرهنگ قرآنی مؤسسات دانست و گفت: در اين ميان می‌توان به موازی‌كاری ميان مؤسسات قرآنی ـ مردمی اشاره كنيم كه اين مهم تنها معضل در راه رسيدن به توسعه فرهنگ قرآنی مؤسسات خواهد شد.

وی در پايان نقش مديران قرآنی و متخصص را در شكل‌گيری توسعه فرهنگ قرآنی پويا و كارآمد بيان كرد و خاطرنشان كرد: مديران مؤسسات قرآنی ـ مردمی بايد براساس اهدافی كه هر مؤسسه تشكيل شده است، برنامه‌ريزی و فعاليت كنند و بنده فكر می‌كنم اگر تعامل و همكاری بسياری ميان مديران مؤسسات قرآنی برقرار شود، فضای قرآنی خوبی ايجاد می‌شود و هر مدير مؤسسه به صورت جزيره‌ای فعاليت نخواهد كرد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها