0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  10:27 PM

مؤسسات قرآنی و تربيت دينی و قرآنی خانواده/13
مرتضی كرباسيان:
آموزش قرآن متناسب با نياز جامعه ارائه ‌شود/كمبود استاد تفسير معضلی در مؤسسات قرآنی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: فعاليت‌های آموزشی ارئه شده در مؤسسات با نياز جامعه مطابقت دارد اما مشكل موجود در زمينه تفسير قرآن است كه اين مراكز با كمبود استاد متخصص در اين زمينه مواجه هستند.

مرتضی كرباسيان، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی همدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، اشاره بر ضعيف بودن مهارت آموزش قرآن جامعه گفت: آموزش قرآن بايد به صورت محله‌ای و منطقه‌ای انجام شود زيرا در حال حاضر يك محله و يا يك منطقه انتخاب شده و مؤسسه در آن راه‌اندازی می‌شود در حالی كه خيلی از خانواده‌ها به دليل دور بودن مؤسسه و سخت بودن طی كردن مسافت از حضور فرزندان خود در دوره‌های آموزشی اين مراكز خودداری می‌كنند.

وی در ادامه با تأكيد بر تربيت مربيان متخصص برای حضور در محله‌ها و آموزش قرآن بيان كرد: مؤسسات بايد مربيان قرآن متخصصی را در اين زمينه تربيت كرده و به حسينيه‌ها، مساجد، پايگاه‌های بسيج و ... برای آموزش قرآن اعزام كنند.

اين مسئول در مورد مشكل موجود برای فعاليت مؤسسات قرآنی در مساجد اظهار كرد: هيئت امنای مساجد و حسينيه‌ها استقبال خوبی از برگزاری دوره‌های آموزش قرآن در اين مكان‌ها نمی‌كنند و اين امر خود مستلزم تعامل كانو‌ن‌های مساجد با اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی هر استان است.

 كرباسيان:
مؤسسات به دليل اينكه بودجه اختصاصی به آنان در بخش آموزشی است تا پژوهشی و تبليغی و ترويجی به اين بخش اكتفا كرده‌اند در حالی كه اگر به آنان بودجهع پژوهشی و تبليغی و ترويجی نيز دهند فعاليت خود را گسترش داده و در اين زمينه گام برمی‌دارند

وی در ادامه تصريح كرد: دولت در سال‌های گذشته بودجه خوبی را به امر آموزش قرآن در مؤسسات قرآنی اختصاص نداده است و بيشتر مواقع اين امر اتفاق می‌افتاد كه حق‌الزحمه يك مربی پس از شش ماه به آن پرداخت می‌شد كه اميدواريم اين مشكل امسال با اختصاص بودجه نيمه درصدی حل شود.

كرباسيان اذعان كرد: مؤسسات قرآنی نقش مؤثری در افزايش مهارت و فعاليت‌های آموزشی ارائه شده در مؤسسات با نياز جامعه مطابقت داشته و مشكل موجود در زمينه تفسير قرآن است كه اين مراكز با كمبود استاد متخصص در اين زمينه مواجه هستند.

وی ادامه داد: نگرش جامعه به آموزش قرآن دارند اما بايد در زمينه تبليغات قوی عمل كنند يعنی تبليغات به روز از طريق ارسال پيامك، چهره به چهره و پايگاه‌های اطلاع‌رسانی را در فعاليت مؤسسه بگنجانند.

اين مسئول در مورد روی آوردن مؤسسات به بخش آموزشی گفت: مؤسسات به دليل اينكه بودجه اختصاصی به آنان در بخش آموزشی است تا پژوهشی و تبليغی و ترويجی به اين بخش اكتفا كرده‌اند در حالی كه اگر به آنان بودجه پژوهشی و تبليغی و ترويجی نيز دهند فعاليت خود را گسترش داده و در اين زمينه گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به واگذاری اجرای طرح استعدايابی و نخبه‌پروری به مؤسسات قرآنی گفت: مسئولان بايد كار شناسايی نخبه‌های قرآنی را به مؤسسات واگذار كنند و در ادامه يك مؤسسه برای آموزش اين گروه مشخص و افراد پس از شناسايی برای آموزش به اين مراكز معرفی شوند.

كرباسيان اذعان كرد: مؤسسات قرآنی می‌توانند با برگزاری همايش، اردو و كارگاه‌های آموزشی برای والدين گامی مؤثر جهت ارتقای سطح آگاهی و هوشياری تربيت دينی والدين بر دارند.

مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی همدان در پايان خاطرنشان كرد: بيشتر فعاليت‌های قرآنی صدا و سيما از طريق شبكه قرآن پخش می‌شود كه اين با ضعيف شدن گسترش فعاليت‌های قرآنی در جامعه محقق می‌شود كه برای جلوگيری از اين امر بايد در تمامی شبكه‌های زمانی به برنامه‌های قرآنی اختصاص داده شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها