0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:33 PM

معاون استاندار خراسان جنوبی:
نقش رسانه‌ها در ارتقای امنيت ملی شفاف‌سازی نشده است

گروه سياسی و اجتماعی: با توجه به اينكه نقش رسانه‌ها در ارتقای امنيت ملی بر هيچ‌كس پوشيده نيست اما اين موضوع درست شفاف‌سازی نشده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمدابراهيم افشاری، معاون سياسی ـ امنيتی استاندار خراسان جنوبی امروز، هشتم خردادماه در جلسه شورای اطلاع‌رسانی خراسان جنوبی با تأكيد بر اين‌كه نقش رسانه‌ها در ارتقای امنيت ملی درست شفاف‌سازی نشده است، گفت: بررسی موانع اطلاع‌رسانی صحيح و نيز ارتباط مؤثر و مستمر رسانه‌های استان با مديران اجرايی و روابط‌عمومی‌ها از مهم‌ترين اهداف شورای اطلاع‌رسانی استان محسوب می‌شود.

افشاری، ميزان انعكاس اخبار استان در رسانه‌های كشوری را نامطلوب توصيف كرد و افزود: بررسی راهكارهای مناسب برای رفع اين مشكل نيز بايد به جد در دستور كار مسئولان مربوطه قرار گيرد. وی با بيان اينكه در بعد اطلاع‌رسانی، دولت مظلوم واقع شده است، گفت: نسبت به خدمات و اقدمات بسيار مناسبی كه از سوی دولت نهم و دهم در استان و كشور صورت گرفته است بايد اقدامات بهتری از سوی رسانه‌های استان به منظور اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی اين اقدامات انجام شود.

وی مردم استان را مردمی خوب و نجيب خواند و تصريح كرد: رسانه‌های استان نيز رسانه‌هايی صادق و امانت‌دار هستند كه بايد راهكارهای افزايش همكاری بين رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرايی مورد بحث و بررسی قرار گيرد تا از طريق رفع موانع موجود بتوان به راهكار بهتری برای افزايش ميزان همكاری‌ها دست يافت.

افشاری خاطرنشان كرد: برگزاری تورهای خبری با حضور نمايندگان رسانه‌های كشوری، اختصاص بيلبوردهای خاص در استان برای اطلاع‌رسانی خدمات دولت و ارائه پيشنهادات لازم از سوی اعضای شورای اطلاع‌رسانی به منظور تحقق شعار سال جاری در حوزه مطبوعات و رسانه‌ها از ديگر اقدامات پيش‌روی شورای اطلاع‌رسانی استان در سال جاری است.

همچنين محمدعلی ايمانی، رئيس اداره روابط عمومی و امور بين‌الملل استانداری خراسان جنوبی نيز در اين جلسه با بيان اين‌كه اطلاع‌رسانی جريانی دو سويه است، گفت: در يك طرف اين جريان رسانه‌ها و در ديگر سو مديران روابط عمومی و واسطه‌های خبری قرار دارند.

ايمانی تصريح كرد: با هماهنگی‌ها و پيگيری‌هايی كه با مديران روابط عمومی صورت گرفته مقرر شده است نهايت همكاری با رسانه‌های استان در جلسات مختلف صورت گيرد؛ اين در حاليست كه به نظر می‌رسد همكاری‌ها از سوی رسانه‌های استان می‌تواند بهتر از وضعيت فعلی باشد.

همچنين ابوالفضل نوفرستی، رئيس خانه مطبوعات خراسان جنوبی نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه بعد از انتخابات هيئت مديره جديد خانه مطبوعات استان دوكارگروه تشكيل شده است، گفت: كارگروه بررسی راهكارهای تعامل بيشتر روابط عمومی‌ها و رسانه‌های استان و كارگروه تخصصی بررسی راه‌های عملياتی شدن شعار امسال از سوی رسانه‌های استان دوكارگروه مهمی است كه در خانه مطبوعات استان تشكيل شده است.

نوفرستی خاطرنشان كرد: رسانه‌های استان بايد با دقت نظر بيشتری به ويژه در زمينه درج مطالبی كه حاوی قضاوت و داوری است عمل كنند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها