0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:30 PM

دوشنبه 08 خرداد 1391 11:05:59             شماره‌ خبر :1018526
بارگذاری ويژه‌نامه «ماه رجب» در پايگاه حوزه

گروه فضای مجازی: ويژه‌نامه اينترنتی «ماه رجب» با بخش‌ها و مطالبی متنوع در پايگاه اينترنتی حوزه قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ويژه‌نامه اينترنتی «ماه رجب» با بخش‌هايی همچون فضايل ماه رجب، رجب در كلام بزرگان، مناسبت‌های ماه رجب، اعمال ماه رجب، پرسش و پاسخ، اعتكاف و مرتبطات در پايگاه اينترنتی حوزه قرار گرفت.

بنابر اين گزارش، در فضيلت ماه رجب، گفتاری درباره ماه رجب، ماه عجب، بهار خودسازی، رجب در كلام بزرگان، فضيلت‌های ماه رجب و مناسبت‌های مهم آن، دو بعثت بزرگ، اعمال و فضايل ماه رجب، اعمال و مراقبات ماه رجب، مراقبات شب بيست و هفتم رجب، آداب دعای معروف ماه رجب، نكاتی درباره دعای رجبيه رجب ماه خدا احكام اعتكاف ويژه‌نامه اعتكاف و دانشنامه امام علی(ع) عناوين اين ويژه‌نامه اينترنتی را تشكيل می‌دهند.

در بخش فضايل ماه رجب می‌خوانيم: «رسول اكرم(ص) فرموده‌‏اند: رجب ماه بزرگ خداست و هيچ ماهی در حرمت و فضيلت‏ به پايه آن نمی‌‏رسد و قتال با كافران در اين ماه حرام است، آگاه باشيد كه رجب ماه پروردگار است و شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است و اگر كسی در ماه رجب حتی يك روز روزه بدارد خدا را از خود خشنود ساخته و خشم الهی از او دور می‏گردد.

امام موسی‌بن جعفر(ع) فرموده‌‏اند: رجب نام نهری است در بهشت كه از شير، سفيدتر و از عسل، شيرين‏تر است; هر كس يك روز از آن را روزه بدارد خداوند از آن نهر به او بياشامد.

از امام صادق(ع) نقل شده كه حضرت محمد(ص) فرمود: رجب ماه استغفار امت من است، پس در اين ماه طلب آمرزش كنيد كه خداوند آمرزنده و مهربان است و رجب را «اصب‏» می‏گويند زيرا كه رحمت ‏خداوند در اين ماه بر امت من بسيار ريخته می‏شود پس بسيار بگوئيد استغفرالله و اسئله التوبة.»
برای دسترسی به ويژه‌نامه اينجا كليك كنيد!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها