پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391 6:30 PM
| دوشنبه 08 خرداد 1391 11:05:59 شماره خبر :1018526 |
| بارگذاری ويژهنامه «ماه رجب» در پايگاه حوزه |
|
گروه فضای مجازی: ويژهنامه اينترنتی «ماه رجب» با بخشها و مطالبی متنوع در پايگاه اينترنتی حوزه قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ويژهنامه اينترنتی «ماه رجب» با بخشهايی همچون فضايل ماه رجب، رجب در كلام بزرگان، مناسبتهای ماه رجب، اعمال ماه رجب، پرسش و پاسخ، اعتكاف و مرتبطات در پايگاه اينترنتی حوزه قرار گرفت. بنابر اين گزارش، در فضيلت ماه رجب، گفتاری درباره ماه رجب، ماه عجب، بهار خودسازی، رجب در كلام بزرگان، فضيلتهای ماه رجب و مناسبتهای مهم آن، دو بعثت بزرگ، اعمال و فضايل ماه رجب، اعمال و مراقبات ماه رجب، مراقبات شب بيست و هفتم رجب، آداب دعای معروف ماه رجب، نكاتی درباره دعای رجبيه رجب ماه خدا احكام اعتكاف ويژهنامه اعتكاف و دانشنامه امام علی(ع) عناوين اين ويژهنامه اينترنتی را تشكيل میدهند. در بخش فضايل ماه رجب میخوانيم: «رسول اكرم(ص) فرمودهاند: رجب ماه بزرگ خداست و هيچ ماهی در حرمت و فضيلت به پايه آن نمیرسد و قتال با كافران در اين ماه حرام است، آگاه باشيد كه رجب ماه پروردگار است و شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است و اگر كسی در ماه رجب حتی يك روز روزه بدارد خدا را از خود خشنود ساخته و خشم الهی از او دور میگردد. امام موسیبن جعفر(ع) فرمودهاند: رجب نام نهری است در بهشت كه از شير، سفيدتر و از عسل، شيرينتر است; هر كس يك روز از آن را روزه بدارد خداوند از آن نهر به او بياشامد. از امام صادق(ع) نقل شده كه حضرت محمد(ص) فرمود: رجب ماه استغفار امت من است، پس در اين ماه طلب آمرزش كنيد كه خداوند آمرزنده و مهربان است و رجب را «اصب» میگويند زيرا كه رحمت خداوند در اين ماه بر امت من بسيار ريخته میشود پس بسيار بگوئيد استغفرالله و اسئله التوبة.» |