0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  6:28 PM

دوشنبه 08 خرداد 1391 10:51:50             شماره‌ خبر :1018449
ديدگاه‌ مسئولان از اجرای نهضت‌ قرآن‌آموزی در زنجان/2
سيدمهدی پورموسوی:
اصول‌ حاكم بر طرح نهضت قرآن‌آموزی در كشور به صورت واحد تبيين شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سيستان و بلوچستان در راستای اجرايی شدن طرح نهضت قرآن‌آموزی در كشور گفت: اصول‌ حاكم بر طرح نهضت قرآن‌آموزی در كشور بايد به صورت واحد و بر اساس ملاك‌ها و معيارهای ثابت و مدونی تبيين شود.

سيدمهدی پورموسوی، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی سيستان و بلوچستان

سيدمهدی پورموسوی، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سيستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با بيان اين مطلب افزود: طرح نهضت قرآن‌آموزی طرحی بسيار گسترده است كه برای اولين بار از سوی استان زنجان به گونه‌های متفاوت اجرا شد.

اين مسئول ضمن بيان مطلب فوق، اظهار كرد: طرح نهضت قرآن‌آموزی تا به حال در استان سيستان و بلوچستان اجرا نشده است اما با توجه به استقبالی كه اهالی اين استان از آموزش قرآن دارند در نظر داريم تا با راهنمايی‌های اتحاديه مؤسسات قرآنی استان زنجان اين طرح را در سطح استان سيستان و بلوچستان نيز اجرا كنيم.

مديرمسئول مؤسسه فجرآفرين زاهدان، در ادامه تصريح كرد: البته بايد يادآور شد كه طرح نهضت قرآن‌آموزی از سوی برخی از كارشناسان اتحاديه مؤسسات قرآنی استان سيستان و بلوچستان پيگيری‌های متعددی شده است و می‌خواهيم با اجرايی شدن طرح فوق‌الذكر، ارزش‌ها و اصول‌های حاكم بر اين نهضت را بررسی كنيم.

 سيدمهدی پورموسوی:
طرح نهضت قرآن‌آموزی عظيم و وسيع است، در واقع اگر كاری به صورت همگانی، منسجم و با همكاری آحاد مردم انجام شود زودتر به ثمر خواهد رسيد

وی ادامه داد: در حال حاضر در استان سيستان و بلوچستان برنامه و طرح‌های قرآنی بسياری انجام می‌شود كه سعی داريم با استفاده از امكانات و تجهيزات موجود و شايد بهتر به روند اجرايی فعاليت‌های قرآنی اين استان افزايش دهيم تا به پيشبرد اهداف اين مجموعه قرآنی كمك كرده باشيم.

پورموسوی در رابطه با اجرايی شدن طرح نهضت قرآن‌آموزی در استان سيستان و بلوچستان، گفت: ما اگر بتوانيم نشستی با حضور اعضای اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان زنجان جهت تجليل و بررسی طرح نهضت قرآن‌آموزی داشته باشيم، در آينده شاهد عملی شدن اين طرح قرآنی در سطح استان سيستان و بلوچستان خواهيم بود.

اين مسئول اذعان كرد: طرح نهضت قرآن‌آموزی نياز به كارشناسی بيشتری دارد البته اتحاديه مؤسسات قرآنی زنجان با همت و پشتكاری كه داشته خيلی خوب توانسته‌ طرح را به صورت جامع و گسترده عملی كند و اين امر شايسته تقدير خواهد بود.

مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سيستان و بلوچستان خاطرنشان كرد: طرح نهضت قرآن‌آموزی عظيم و وسيع است، در واقع اگر كاری به صورت همگانی، منسجم و با همكاری آحاد مردم انجام شود زودتر به ثمر خواهد رسيد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها