0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  5:24 PM

حزب‌الله كشتار دلخراش منطقه «الحوله» سوريه را محكوم كرد

گروه بين‌الملل: حزب‌الله لبنان با صدور بيانيه‌ای كشتار مردم بی‌گناه در منطقه «الحوله» در نزديكی استان «حمص» سوريه را به شدت محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «المنار»، مقاومت اسلامی حزب‌الله با انتشار بيانيه‌ای موضع خود نسبت به كشتار دلخراش مردم منطقه الحوله سوريه كه در آن تعداد زيادی كودك نيز كشته شدند، را اعلام كرد.

در اين بيانيه آمده است: حزب‌الله ضمن ابراز تأسف و شگفتی شديد نسبت به اين كشتار دلخراش در منطقه الحوله، اين اقدام را به شدت محكوم می‌كند.

مقاومت اسلامی لبنان در ادامه نوشت: حزب‌الله همواره موضع خود نسبت به اوضاع سوريه را با صراحت اعلام كرده و تأكيد دارد كه گفت‌وگو و راه‌حل مسالمت‌آميز سياسی تنها راه برون رفت از بحران كنونی است.

حزب‌الله لبنان همچنين از مخالفان سوريه خواست تا با از سر گرفتن گفت‌وگوها و عدم تكيه بر دخالت بيگانگان، اصلاحات مطلوب را تحقق ببخشند و مصلحت وطن خويش را در نظر بگيرند.

گروه‌های مسلح سوری دراقدامی تروريستی، كشتار فجيعی را در منطقه حوله در حومه استان حمص سوريه به راه انداختند و تعداد 90 نفر را كه تعدادی از آنان را زنان و كودكان بی‌گناه تشكيل می‌دادند را به قتل رساندند.

اين جنايات در حالی رخ داده است كه تلاش‌های قبلی تروريست‌ها با حمايت غربی‌ها و برخی كشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی، قطر و تركيه برای سرنگونی دولت سوريه به شكست انجاميده است.

براساس گزارش سايت المنار، حزب‌الله لبنان با صدور بيانيه‌ ديگری، خبر وجود نزديكان سيدحسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان در كاروان زائران لبنانی كه توسط مخالفان در سوريه به اسارت در آمده بودند را تكذيب كرد.

مقاومت اسلامی حزب‌الله وجود خواهرزاده دبيركل حزب الله در كاروان زائرانی كه در اطراف استان «حلب» در سوريه ربوده شده‌اند را نفی كرد و نوشت: اخبار حاكی از وجود خواهرزاده سيدحسن نصرالله يا هر يك از نزديكان ايشان در اين كاروان درست نيست و صحت ندارد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها