پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391 3:01 PM
حركت كاروان پياده آمل به طرف مرقد امام خمينی(ره)
گروه خبرنگاران افتخاري / عبدالرضا عزیزکمالی: كاروان پياده مشتاقان دلسوخته خمينی كبير(ره) با حضور در مزار امامزاده ابراهيم(ع) و گلزار شهدا و تجديد بيعت با شهيدان، با بدرقه مسئولان و مردم جهت شركت در مراسم بيست و سومين سالگرد امام عزيز(ره) با پای پياده عازم مزار امام خمينی(ره) شدند.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجتالاسلام محمدعلی رحمانی، امامجمعه آمل در مراسمی كه جهت حركت اين كاروان در آمل برگزار شد، با اشاره به اينكه كه همه حوادث دنيا فراموششدنی هستند، گفت: زندگی كسانی كه برای احقاق حق و حقيقت و در پيروی از ائمه اطهار(ع) حركت كردند، فراموش نخواهد شد بلكه برای آيندگان به عنوان سرمشق قرار میگيرد.
وی افزود: جنگهای فراوانی با كشته شدن هزاران نفر از انسانهای بیگناه شروع شده كه فقط در تاريخ ثبت شدند و استمرار حركت انبيا، عاشورائيان و امام حسين(ع) بوجود آمد و در قلوب دوستداران ثبت شد كه نمونه آن انقلاب اسلامی با رهبری امام عزيزمان بوده است.
امام جمعه آمل در ادامه سخنان خود در اين مراسم گفت: 32 سال از رحلت پير و مرادمان میگذرد ولی هنوز مردم ياد او را در دلها زنده نگاه میدارند.
يدالله اكبرزاده، فرماندار آمل نيز در اين مراسم با اشاره به اينكه اين حركتها نشان از عشق و ارادت مردم به امام عزيزشان دارد، گفت: امروز عزت و افتخاری كه در دنيا داريم، به بركت ايثارگری و تلاش امام خمينی(ره) است و هرچه از عمر بابركت انقلاب میگذرد، عزت، جلال و شكوه امام را بيشتر لمس میكنيم.
فرماندار آمل افزود: اين حركت شما عزيزان بسيار زيبنده و نشأتگرفته از عمق وجودتان و علاقهمندی به امام عزيز است و قدر اين فرصتها را بدانيد. هرساله كاروان پياده از شهرهای بابل و آمل به نمايندگی از مازندران صورت میگيرد.
وی در پايان گفت: امسال جهت شركت در مراسم بيست و سومين سالگرد امام خمينی(ره) حدود 2000 نفر سواره از آمل حركت میكنند كه در اين كاروان جوانها و پيرهای عاشق خمينی(ره) در كنار هم حضور دارند.
پدر شهيدان بزرگر كه دو سال است همراه كاروان با پای پياده حركت میكند نيز در اين مراسم بيان كرد: اين تنها كاری است كه ما میتوانيم انجام بدهيم و به امام عزيزمان اعلام كنيم كه تا آخرين نفس راهت را ادامه خواهيم داد و به دنيا ثابت خواهيم كرد كه ما پيرو آن امام عزيزی هستيم كه برای زنده نگهداشتن اسلام از جان و فرزندان خود گذشت.