0

اخبار قرآنی (1391/03/08)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/08)
دوشنبه 8 خرداد 1391  2:59 PM

چهره برجسته قرآنی:
اعتكاف تسلط بر قوای نفسانی و متضمن بهره‌های معنوی برای انسان است

گروه سياسی و اجتماعی: استاد دانشگاه اراك با بيان اينكه اعتكاف نوعی تسلط بر قوای نفسانی انسان است گفت: هر كس به سختی دادن به نفس خود عادت كند بهره‌های فراوانی در زندگی نصيب او خواهد شد.

 

حبيب‌الله صابری‌نسب، فعال قرآنی و استاد دانشگاه‌های اراك در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به جايگاه والای اعتكاف تصريح كرد: اعتكاف به معنی ماندن و عزلت‌گزينی در مسجد به قصد بندگی و عبادت و انقطاع و دل بريدن از امور دنيوی است.

وی با بيان اينكه خداوند در آيات مختلف قرآن از اعتكاف سخن به ميان آورده است افزود: واژه اعتكاف 9 بار در قرآن وارد شده است.

وی افزود: خداوند در آيات مختلف از جمله آيات 125 و 187 سوره مباركه بقره، آيه 138 سوره مباركه اعراف، آيات 91 و 97 سوره مباركه طه، آيه 25 سوره مباركه حج، آيه 25 سوره مباركه فتح، آيه 52 سوره مباركه انبياء و آيات 70 و 71 سوره مباركه شعرا به اعتكاف اشاره كرده است.

صابری‌نسب اظهار كرد: اهميت اعتكاف تا بدانجاست كه در حديثى از امام صادق(ع) آمده است؛ رسول خدا در دهه آخر ماه مبارك رمضان، بستر خويش را جمع می‌كردند و برای اعتكاف آماده می‌شدند.

صابری‌نسب با بيان اينكه خلوت‌گزينی در مساجد و انجام عبادت منشأ بركات فراوانی در روح انسان است افزود: در روايات مختلفی نيز نسبت به توجه به اعتكاف تأكيد شده از جمله در حديثی از پيامبر اكرم(ص) است كه می‌فرمايد؛ هركس از روی اخلاص معتكف شود، خداوند تمامی گناهان او را محو و نابود می‌كند.

وی با بيان اينكه اعتكاف نوعی تسلط بر قوای نفسانی انسان است گفت: هر كس به سختی دادن به نفس خود عادت كند بهره‌های فروانی در زندگی نصيب او خواهد شد.

وی با بيان اينكه ماه رجب يكی از پر فضيلت‌ترين ماه‌های الهی است اظهار كرد: از اين رو اعتكاف كردن در اين ماه دارای فضيلت بسياری است، لذا توصيه به اعتكاف در روزهای 13، 14 و 15 ماه مبارك صورت گرفته است.

اين استاد دانشگاه در پايان با اشاره به اينكه اعتكاف انس با معشوق است كه زمينه را براى گسستن فرد از سرگرمى‏هاى پوچ فراهم مى‏آورد ابراز اميدواری كرد مومنين به درك عميق‌تری از اين آیين معنوی نائل آمده و از ايام ماه مبارك رجب نهايت حض و بهره معنوی را ببرند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها