0

اخبار قرآنی (1391/03/07)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/07)
یک شنبه 7 خرداد 1391  11:56 PM

مربيان قرآن اردكان با شيوه جذب قرآن‌آموز آشنا شدند

گروه خبرنگاران افتخاري / شعبانعلی قانعی‌اردکانی: در جلسه‌ای با حضور 60 نفر از مربيان قرآن كريم اردكان، شيوه‌های جذب نوجوانان و جوانان به كلاس‌های قرآنی بررسی شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، از سوی كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی اردكان و با هدف تقويت توان تبليغی و آموزشی، معلمان قرآن كريم جلسه‌ای با موضوع راهكارهای جذب قرآن‌آموزان به كلاس‌های قرآنی برگزار شد.

در اين جلسه كه با حضور بيش از 60 نفر از مربيان فعال قرآنی و در محل سالن اجتماعات اين اداره تشكيل شد، موضوع روش‌های تبليغ چهره به چهره و بهره‌گيری از قرآن‌آموزان موفق سال‌های گذشته در امر تبليغات كلاس‌های قرآنی مورد بررسی قرار گرفت.

مسئول كانون قرآن اداره تبليغات اسلامی اردكان ضمن بيان اين مطلب كه توان علمی و جذابيت معلم قرآن شرط اساسی رونق يافتن فعاليت‌های آموزشی قرآن كريم است، افزود: بايد با بهره‌گيری از تكنولوژی جديد و شيوه‌های جذاب‌سازی كلاس، فضايی دلنشين برای قرآن‌آموزان به وجود آوريم تا زمينه‌ای برای رشد سواد قرآنی در جامعه مهيا شود.

يادآور می‌شود، در پايان اين جلسه سه تن از معلمان قرآنی موفق در سال‌های گذشته به بيان تجربيات خود در زمينه جذب قرآن‌آموزان به كلاس‌های قرآنی پرداختند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها