0

اخبار قرآنی (1391/03/07)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/07)
یک شنبه 7 خرداد 1391  9:58 PM

مديرحوزه‌های علميه آذربايجان ‌غربی:
پويايی معنوی در مدارس حوزوی مرهون بهره‌گيری از اساتيد متعهد است

گروه انديشه‌و‌علم: حجت‌الاسلام قهرمانی پويايی و نشاط معنوی حاكم بر مدارس حوزوی را مرهون بهره‌گيری از اساتيد متعهد به علم و اخلاق عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمد‌جواد قهرمانی، مدير حوزه‌های علميه آذربايجان ‌غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، اصل موضوع در حوزه‌های علميه را اخلاق و معنويت عنوان و اظهار كرد: اگر مدارس و مراكز حوزوی از اخلاق و معنويت تهی باشد بی‌شك كاركرد اصلی اين مراكز كه همان تعميق فرهنگ اصيل اسلامی است با چالش‌های جدی روبه‌رو می‌شود.

وی ادامه داد: امروز بايد همه متوليان و مسئولان حوزوی با آگاهی از اهميت بحث اخلاق و معنويت اين دو اصل را محور همه فعاليت‌ها و برنامه‌ريزی‌های آموزشی، پژوهشی و اخلاقی قرار دهند.

وی به وجود عالمان ربانی و فضلای برجسته دينی همچون شيخ طوسی، علامه امينی، شيخ انصاری، آيت‌الله بروجردی و امام خمينی(ره) اشاره كرد و افزود: اگر بعد از گذشت ساليان طولانی نام اين عالمان ربانی و افرادی مشابه آنان هنوز مانند خورشيد بر تارك حوزه‌های علميه می‌درخشد به سبب زيبندگی و آراسته شدن اين فضلای برجسته به مبانی اخلاق و معنويت است.

اين مسئول يادآور شد: اين شخصيت‌ها توانستند به بركت اخلاق و معنويت در نهايت تاريكی و خفقان فكری و فرهنگی افكار و انديشه‌هايی كه از اسلام ناب محمدی(ص) سرچشمه می‌گرفت در جامعه عرضه كنند.

امام جمعه میاندوآب در ادامه با تأكيد بر نقش محوری استاد در حوزه‌های علميه بيان کرد: در حوزه‌های علميه استاد يكی از محورهای مهم است به‌گونه‌ای كه نشاط و پويايی حوزه‌های علميه به بركت بهره‌گيری از وجود استادان برجسته و عالمان ربانی حفظ می‌شود.

وی استادان را محور توسعه معنويت در مدارس حوزوی دانست و تصريح كرد: بايد با تقويت استادان متعهد و متخلق به انديشه‌های معنوی اساس تربيت طلبه دينی متعهد و متخصص را در حوزه‌های علميه تقويت كنيم.

مدير حوزه‌های علميه آذربايجان غربی اظهار كرد: با عنايت حضرت ولی ‌عصر(عج) و حمايت‌های مقام معظم رهبری امروز حوزه‌های علميه از گستردگی و فراوانی علوم برخوردار است و همه مسائل از مباحث فقهی و تفسيری به فراخور نياز جامعه اسلامی از مراكز حوزوی در حال گسترش است.

اين مسئول اظهار اميدواری كرد: به فضل الهی با رهنمودهای رهبری و عالمان شاخص در رأس حوزه‌های علميه بتوانيم در آينده شاهد شكوفايی و بالندگی هرچه بيشتر حوزه‌ها در ابعاد مختلف باشيم.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها