0

اخبار قرآنی (1391/03/07)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/07)
یک شنبه 7 خرداد 1391  8:03 PM

اعطای يك ميليارد ريال جهت تأمين هزينه سنگ ستون‌های حرم حضرت علی(ع) توسط يك متبرع تهرانی

گروه خبرنگاران افتخاري / مهسا آذری‌پور: ناصر اشرافی، متبرع تهرانی با حضور در محل ستاد بازسازی عتبات طی چند فقره چك مبلغ يك ميليارد ريال به ستاد اعطا كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، پلارك، رئيس ستاد بازسازی عتبات عاليات با استقبال گرم از اين متبرع تهرانی اظهار كرد: قطعاً آقا اميرالمؤمنين(ع) بر اين اقدام شما نظر ويژه‌ای دارند.

وی در ادامه عنوان كرد: انجام كارهای ماندگار، سعادتی است كه نصيب هر كسی نمی‌شود. صدها سال هر كس كه به زيارت حرم اميرالمؤمنين(ع) برود، با ديدن ستون‌های حرم و سنگ‌های نصب شده بر آن قطعاً با همان حال و هوای زيارت برای بانيان امر بازسازی حرم دعا خواهد كرد.

پلارك در ادامه به نقش ايرانيان مسلمان در مرمت و بازسازی اعتاب مقدسه اشاره و خطاب به اين متبرع گفت: من از مسئول حوزه جذب و مشاركت خواسته بودم كه كار تأمين هزينه سنگ ستون‌های حرم را به چند نفر بدهند تا تعداد بيشتری در اين ثواب شركت كنند، اما يقيناً توجهی به شما شده كه كل هزينه سنگ ستون‌ها را شما تأمين كنيد.

سپس، اشرافی، متبرع تهرانی ضمن تقدير از زحمات ستاد بازسازی، كمك خود را با هدف رضايت خداوند متعال و عنايت مولی‌الموحدين تشريح و اظهار كرد: اين خدمت ناچيزی است كه از دست بنده برآمده و اميدوارم آقا علی بن‌ابی‌طالب(ع) از من بپذيرد.

در خاتمه، رئيس ستاد بازسازی عتبات عاليات تابلوی سنگ منقوش به ضريح مطهر حضرت اباعبدالله‌الحسين(ع) را به اشرافی اعطا كرد كه اين هديه بسيار مورد توجه نامبرده قرار گرفت.

يادآور می‌شود، كار جذب هدايا و نذورات در ستاد بازسازی از طريق معاونت جذب مشاركت‌های مردمی و با تلاش اين دوستان صورت می‌گيرد. اميد است كه با اطلاع‌رسانی صحيح و انعكاس و بازتاب فعاليت‌های ستاد در قالب گزارشات، اخبار و ساخت فيلم مستند توسط معاونت فرهنگی و روابط عمومی بيش از پيش شاهد استقبال و توجه شيفتگان اهل بيت(ع) و حضور مستمرشان در حوزه جذب و اعطای كمك‌های آنان به امر بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه باشيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها