پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/07)
یک شنبه 7 خرداد 1391 6:59 PM
در منزل شهيد اصغر افاضاتی؛
كتاب «كرخه كور» رونمايی شد
گروه فرهنگ و هنر: مراسم رونمايی از كتاب «كرخه كور» شرح چگونگی حضور رزمندگان كرمان در عمليات كرخه كور، روز شنبه، ششم خردادماه در منزل يكی از شهدای اين عمليات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كرمان، مراسم رونمايی از كتاب «كرخه كور» در منزل شهيد اصغر افاضاتی از شهدای عمليات كرخه كور با حضور عباس ميرزايی نويسنده كتاب، معاون استاندار، فرماندار، مديران كل بنياد شهيد و حفظ آثار دفاع مقدس كرمان برگزار شد.
در اين مراسم، مادر شهيد افاضاتی با بيان خاطراتی از شهيد، گفت: هنگامی كه اصغر برای اعزام به جبهه با من خداحافظی كرد، به او گفتم: چون در راه خدا میروی، رضايت دارم و او در جوابم گفت: درود بر تو مادرم.
سرهنگ مهدی ابوالحسنی مديركل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان كرمان نيز ضمن معرفی كتاب فوق، گفت: استان كرمان از استانهايی است كه در دفاع مقدس نقش ارزنده و فعالی ايفا كرده است.
وی اولين حضور كرمانیها در جبهه را در قالب يك گروهان در عمليات كرخه كور عنوان كرد و افزود: سال 60 بچههای كرمان در منطقه حميديه، جبهه طراح موفق شدند عراقیها را به عقب برانند و اين كتاب شرح حضور بيش از 70 رزمنده كرمانی در اين عمليات است.
ابوالحسنی، تصريح كرد: اين كتاب در 300 صفحه بههمت عباس ميرزايی از نويسندگان دفاع مقدس استان كرمان در راستای انتشار تاريخ نامه دفاع مقدس، به رشته تحرير در آمده و پيشبينی میشود در اين رابطه 150 عنوان كتاب توليد و منتشر شود.
وی خاطر نشان كرد: كتابهای«نبردهای پيروز» و «فتح المبين» نيز دردست تدوين است و اميدواريم با حمايت مسئولان بتوانيم نقش رزمندگان كرمان در دفاع مقدس طی عملياتهای مختلف را بهتصوير بكشيم.
در ادامه محمد رضا حسنی سعدی، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كرمان به بيان خاطراتی از شهدای عمليات كرخه كور در سال 60 پرداخت و گفت: 12 تن از رزمندگان كرمان در اين عمليات بهشهادت رسيدند.
كريم مهرشاد معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار كرمان نيز طی سخنانی پاسداری از خون شهدا را وظيفه ای خطير برشمرد و گفت: بايد آثار و اسناد و خاطرات دوران دفاع مقدس را برای ارائه به نسلهای آينده جمعآوری و حفظ كنيم.
وی شهدا را پرچمداران قيام امام زمان(عج) دانست و افزود: آثار دفاع مقدس نور است و بايد بهعنوان چراغ راه آيندگان حفظ و نگهداری شود.
يادآوری میشود در اين مراسم، كتاب كرخه كور توسط پدر و مادر شهيد اصغر افاضاتی رونمايی شد.