پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/07)
یک شنبه 7 خرداد 1391 6:46 PM
امام جمعه سراوان:
عصاره تاريخ انقلاب به فراموشی سپرده نشود
گروه اجتماعی:حجتالاسلام غلامرضا دهقان گفت: مراسم سالگرد ارتحال امام راحل بايد با شكوه هرچه تمامتر برگزار شود و همه ملت ايران وظيفه دارند تا عصاره تاريخ انقلاب به فراموشی سپرده نشود.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان حجتالاسلام غلامرضا دهقان، امام جمعه سراوان، روز شنبه، 6 خردادماه در نشست بيست و سومين سالگرد ارتحال ملكوتی امام(ره) در شهرستان سراوان گفت: مراسم سالگرد ارتحال امام راحل بايد با شكوه هرچه تمامتر برگزار شود و همه ملت ايران وظيفه دارند تا عصاره تاريخ انقلاب به فراموشی سپرده نشود.
امام جمعه سراوان افزود: خداوند را شاكر هستيم كه حيات ما را در سرزمينی پاك با هويت ملی ريشهدار و نظامی مقدس قرار داده است.
وی با مروری به تاريخ نه چندان دور ايران اسلامی افزود: پيش از اين كشور ايران، كشوری صددرصد مصرفی و زير سيطره استعمارگران غرب و شرق بود و استعمار با تمام وجود در عرصههای مختلف زندگی مردم نفوذ كرده بود.
دهقان در ادامه، راز و رمز پيروزی انقلاب اسلامی را رهبری، روحانيت و بصيرت مردم دانست و بيان كرد: وظيفه همه ما اين است تا عصاره تاريخ انقلاب بهدست فراموشی سپرده نشود.
امام جمعه سراوان، امام خمينی(ره) را نماد درخشان و اسوه كامل انقلاب اسلامی خواند و خاطرنشان كرد: بايد همواره بهياد داشته باشيم كه چه مسيری را بايد بپيماييم تا بتوانيم زمينه انتقال ارزشها را به نسلهای آينده فراهم كنيم.
وی گفت: ستاد بزرگداشت بيست و سومين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوری اسلامی بهمنظور چگونگی برنامهريزی برای اين امر و ارائه راهكارهای مناسب در اين زمينه تشكيل شده است.
در ادامه جلسه اعضا به بيان نقطه نظراتشان پرداختند و چگونگی اجرای مراسم يادبود 14 و 15 خردادماه بهتصويب رسيد و مقرر شد از امكانات تمام ادارات، نهادها و سازمانهای شهرستان برای اجرای مراسم باشكوه استفاده و برنامهريزی شود.
در اين نشست، فرماندار و ديگر مسئولان اجرايی شهرستان سراوان نيز حضور داشتند.